Medusa belladonna Burdan zor be canım😂😂 Ama çoook uzun yazıları okumuyorum burda da senin hiç o kadar uzun yorumun yok😂
Susunbebekuyuyo belladonna yani şanssız saymıyorum kendimi kuzum ama çok şanslı da değilim galiba ya ortası bir şey eh yetiyor çok şükür 😁🩷
Susunbebekuyuyo Eskobar hahahahha eskom sorma ya valla sorma sanırsın beraber bot bağlamışçasına anlatmıştı o gün mıymıy önemli şeyleri anlatacağı zaman çok vaktim yok yemek yapıcam lütfen en önemli yerinden başla diyorum 🤣
Eskobar Susunbebekuyuyo 😂😂😂 Bilirim bilirim abim bi zaman eşimede anlatmıştı eşim de banabe olm diyemediği için iki saat dinledi sonra çocuk sarhoş olmuş gibiydi yeni nişanlıydık😂😂😂😂 Hatta bi ara askerlik botumu sana vereyim imrenirsin falan gibi bişey söylemişti😂😂😂😂
aykirikadin Kiz siz gece gece ne konuşmuşunuz. Kocalariniza gitsenize Hani @HurremSultan imin sülümani bekçi gece çalışıyor. gece ben derin sohbetlerde olurum.🤩
Ask_hosmus HurremSultan kocam sabah gitti morelim 0 , ikimizde istemiyorduk gitmesini istemeye istemeye gitti resmen☹️