Sedaa HurremSultan belki Cook iyi kalpli bir insan Allah’ım sen şuan sana dua eden herkezin duasinj kabul et demiştir Ben her gece namazımı kılıp duamı ettikten sonra aynı bu şekil dua ediyorum en son. Şimdi şu anda kim ne dua ediyorsa kabul et diye dua ediyorum. Sadece kendimizi düsünmemek lazım. Tüm müslüman alemini düşünmek lazım. ✨
HurremSultan Sedaa bende her duama hem ümmeti Muhammedi hemde müslüman olmayan darda olan tüm insalara diye belirtirim. Rahmet kapısının ne zaman açık oldugu bilinmez🧚🏻🧚🏻
belladonna Senanur-35 İkiniz de inşallah evlatlarınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız canım benim 😊 Yer gök dua üzerine demişler. Bi bile buradan duygulandık…
Senanur-35 Miniko2023 insanlar neden bu kadar kötü olmak zorunda 😒 şimdi de Allah sağlıkla huzurla büyütmeni nasip etsin inşallah 🥰🥰🥰
Senanur-35 Sedaa öncelikle çok sağol meleğim. evet eşim de kılmamı söyledi ojelerimi silip hemen kıldım. Sabah da namaza uyandım inşallah devamı gelir namazlarımın🧡💜
Sedaa Senanur-35 inşallah canım ☺️ her şeyin bir sebebi var görüyor musun bak. Senin de namaza başlamana vesile oldu bu güzel haber ,inşallah devamı da gelir 🙏🏻
Senanur-35 Eskobar rabbim öncelikle gerçekten isteyen ve hakeden insanlara nasip etsin aynen söylediğin gibi💋
Canemin_1 Senanur-35 kabul oluyor canm . Bazen denk geliyorum ben de bizzat kabul oldugunu görüyorum yani rabbim kullarinin duasını kabul eder ona açılan eli geri verirmez.
Kekillikamisci Banada dualarında yer ver lütfen ❤️ Allah’ım kulunun dualarını kabul et demen yeterli o konuyu biliyo zati 😘❤️
Senanur-35 Kekillikamisci gönlünden geçen duan Allah katında kabul olsun inşallah tatlım Allah güzel günler göstersin 🌸
aftma Senanur-35 yaa bak ilk duyduğunda nasıl iki bebeğe yetişeceksin diye üzülmüştün ama Rabbim ne güzel teselli etmiş seni bebeğin hem sana hediye oldu hemde komşularına ne kadar şükretsen az 😌🥹
Senanur-35 aykirikadin çok sağol tatlım evet hamileyim 🤗 inşallah gönlünden geçen tüm istekler hayırlısıyla olur🌸🫶🏻