LiTeraRy Napiyosunuz benim güzel annelerim bir göz atayım dedim burayada baya varsınız ama naparsiniz😁🤦♀️
Gamzelimm LiTeraRy bacım bacım buralar hiç tekin değil valla terbiyem müsait değil bunlar laf anlamaz sivri sinek saz az bunlara yağlı urgan iğneli fıçı 😂😂😂
LiTeraRy Gamzelimm yok kiz değilim benden moderator olurmu hic bana lincci diyorlar yapmazlar beni 😁🤦♀️
LiTeraRy morelmam_ bizim forumda gözlerim kanarken burda gözlerimi oymak istedim bacim bune dünya kardeşim sevisen sevisene bune dünya kardeşim boylee 😁🤦♀️
LiTeraRy Gamzelimm yok yok melek gibi kadınım hep çekemeyenler iftiraları bacim bunlar inanmayın 😁🤦♀️
LiTeraRy Kidstengeldim hiç belli olmuyor bacim kidsci olduğun seninde 😁🤦♀️cok iyi saklanmissjn 😁🤦♀️
LiTeraRy Gamzelimm demi valla forumumuzun gözünü seveyim bune yaa fiskirtanmi ararsın sexs soranım ararsın aboo bana sapik derlerdi bide gelsinlerde sapik gorsunler 😁🤦♀️
LiTeraRy morelmam_ vallahi yaa şaştım kaldım kiz buralarda ne böyle ateşli hanimlar kaynıyor benim adam göresim yok cocuktan bunlar yanıyor 😁🤦♀️