Nietzsche Rouge bir müslüman olarak ben bu fotoğrafı beğenemem,sana da yakıştıramadım .(ciddi değilim arkadaşlar yorumu beğenmeyin lütfen😂)
Rouge Nietzsche hahahaaha oofff hatırlattın o insanları gene şaka gibiler ya ciddi ciddi bir agac için bunları söyleyenler vardı aralarından analla meshur olanlar da vardı üstelik dkdkddk 🤭
lanjalee Zamansiz_ genelde sinirli bi surat ifadesi var ya 😅 ordan bi çıksa hiç iyi şeyler yapmayacak gibi bakıyo hep 😬😂
Zamansiz_ dnz23 ana sayfaya girerken sol istte 3 cizgi var oraya bas resim yukle cikar tikla oraya sayfaya yonlendirir resim yukle yap cikan ip adresini kopyala yap buraya yapistir 🌺
Nietzsche Rouge of yorumumu beğenen var bir de 😂 senenin tam o zamanı geldi ,linç dozumuzu alalım dedim😂
Coolness superisi_ Güneşin ufukta batmasını seyretmeyi sevdiğim en güzel yer, normalde video çekmiştim, videodan aldım fotoyu 🌅
Rouge Nietzsche alıskanlık ve bagımlılık biliyor musun 😂begenenleri de anlamıyorum bu dısardan çekilmiş bir foto cok güzel süslü bir agac nesi kötü olabilir neden bu kadar negatiflik karsılık anlamıyorum of
Nietzsche Zamansiz_ geçen sene ben kahve fotomu ağaç önünden attığımda olay olmuştu😂onu anmak istedim😂