Medusa Buzlulimonatam Ben de diyorum ayılara ne demek😂😂 Güvendiğin, sağlıklı bir ilişkiyse ve gittiği kişileri tanıyorsan sorun olmaz. Öteki türlü ikiniz içinde cehennem olur😂
Rouge Buzlulimonatam cevap evet ama kocamın karısıyım diye degil, kendime güveniyorum ben.kimse için yıpranamam ona bakar buna bakar suraya gider bilmem ne ay giderse gitsin sanki hata yapacak olanı tutabilirmissin gibi niye kendimi yıpratıyorum ki gitsin nereye gidiyorsa yanlıs yaparsa da yapar güveniyorum ben kendime ve dünyadaki son erkek falan mı hayatımı karartıyım onu kendimle tutucam diye
lagavulin Buzlulimonatam Ben gonderirdim yani eger kampa gidecekse zaten samimi arkadaslarinla gidiyordur onlari bende taniyorum sorun olmaz. Ama kalkip herhangi bir arkadasinla gitse hani yolda gorur ara sira gorusur onlarla gondermezdim nekadar taniyorki oyle bir yere gidecek neye guvenip. Ben olaya aldatma gibi baska yere gider gibi bakmam az samimi olduklarina guvenmem her is cikar bilmediginden
Buzlulimonatam Rouge işte bu ya yemin ederim aradığım kadın bende bi zamanlar böyleydim aslında ama sonra bişeyler koptu sanki bende hiç hatası yokken güvenim yok oldu şimdi bunu aşma çabası içindeyim eski ben’e dönmek istiyorum aslında 🥲
Hayatdevamediyor Rouge Ne kadar güzel yazmışsınız ya .yorumunuzdan sonra bende kendimi bi silkeledim sanki 😃
Buzlulimonatam lagavulin bak bu çok doğru hani biz kadınlar bazen olaya sadece aldatma diye bakarız ama başka şeylerde oluyor hayata
Etipetito Buzlulimonatam Gitsin tabi hem kendime hemde kocama güveniyorum ben😉 Hem bi kaç günlüğüne kafa dinelrim fena mı 😁
TombulHatun Buzlulimonatam kocamı ayılara yedireceğim diye düşündüm bir an 😂😂 tanıdığım güvendiğim arkadaşlarıysa gönderirim Kasımda 2 gün konyaya gönderdim mesela 😂
Buzlulimonatam TombulHatun 😂 ya bende çok yere gönderdim hatta başka ülkelere bile bu soruyu sormamın maksadı maksat muhabbet olsun yoksa benim ki gibi dağ ayısına her gün kamp 😂
Etipetito belladonna tabii aşkım ya biraz uzaklaşmak iyidir benim ki gündüz gider akşam gelir böyle 1 hafta fln uzaklaşsa fena olmaz 😁 Hatta bazen eşime diyorum bie süreliğine uzaklaşalim çık bi yerlere git biraz özlem girsin araya her gün dip dibeyiz😁
belladonna Etipetito o kadar haklısın ki 😁😁 ben yazın tatilde ailemin yanına gidiyorum 20-25 gün kalıyorum eşim evde tek kalıyor eşime de sana o kadar özeniyorum ki tek kaldığın için diyorum bence acı Halime diyo 😁 o fırsat bana verilecek var ya offf 💃
MedavikPastam Buzlulimonatam Göndermem tabii ki. Küçük çocuğu var ne işi var arkadaşlarıyla tatilde. Çok istiyorsa bizimle birlikte gider. Ben oturacağım evde, ev işi yapacağım, bebek bakacağım o tatilde kampta keyif, sefa sürecek yok öyle dünya😃
lagavulin Buzlulimonatam benim teyzemin kızı yeni evlendi, eşide tam kamp hastası o anlatıyormuş. Kampa surekli gittigi bir kac ayrı arkadaş grubu var. Gittiği bir grup her gidişte aşırı alkol alıyor ama öyle böyle değil kusana kadar içerlermiş içince içlerinden biri silahınıda götürüyormuş agaca oraya buraya ates ediyor yanındakiler engel olamiyormuş. Boyle tipli insanın yanında kalınmaz dahi. Hadi oraya buraya ates ederken yanlışlıkla birine denk geldi. Boyle dengesiz birinle sen nereye gideceksin. O yuzden iyice tanımak gerekiyor
TombulHatun Buzlulimonatam bizimki bizimle de kamp yapmak istiyo çadır sandalye masa vs tüm teşkilat hazır ama karısı hazır değil 😂
Etipetito Buzlulimonatam gündüz kızlarım okula eşim işe küçükle başbaşa kalıyoruz sessiz sesiz oynuyor oda bende kafa dinleme😎😄