belladonna aykirikadin Ahhh aykırı aşkım o çocuklar var ya bu ara kanayan yaram.. Bu ara öğrencilerimin ciddi sıkıntıları var buraya gelince kendimi rahatlamış hissediyorum günlük hayattan bir nebze kopmak iyi geliyor. Deformasyon oldu artık herkese kendimizce yetmeye çalışmak, kendimizce modları yüksek tutup pozitif konuşmak..
aykirikadin belladonna sizler eller öpülesi mesleklerdesiniz.ama zaman çok kötü. Ne olacak bu çoçuklarin hali.
belladonna aykirikadin Ahh.. Hiç bilmiyoruz. Her gelen yeni nesil, bir önceki nesili aratıyor artık. Maalesef o kadar ciddi sorunlar var ki.. Yarısı geleceğini kurtaracak, yarısı da ömrünün sonuna kadar keşke diyecek. Gönlüm ister ki hepsi iyi ki desin ama insanoğlu iş işten geçince anlıyor bazı şeylerin kıymetini
rain Demokrit Stalker olurdu jsjdjdj çoğunlukla onu kullaniyo ama bilemedim 🤣belki şaşırtır farklı bişey koyabilirdi
fatima19 leon olurdu bence bizim dille aslan böyle kaba tabiri sever kendisi daha sert görünümlü biri olduğu için
bireylulmeselesi Demokrit herkesinişinekoşturan adam olurdu kesin. Kimseye hayır diyemez kendinden ödün vererek herkesin işini halleder. Hayır diyebilmek kadar güzel bişey yok bu hayatta. Diyemeyince böyle kendini yoruyor beni de hem geriyor hem de biryandan üzülüyorum😥
Demokrit bireylulmeselesi Eve canım haklısın,çok zor birşey.Bende önceleri hayır demekde çok zorlanırdım.Ama sonra tam da hayır demeyi beceren birisi oldum, insanlara böyle olunmalı yeri geldiğinde 👍
Eskobar Demokrit goat olurdu tam bir keçi Yada karaböcü ay iyiymiş buda😂 Şeyde olabilirdi meraklımelahat😂 Aksaray68 i unuttum kesin bu olurdu
Tonight_00 Demokrit işkolik olurdu yada sigarasızasla belkide tavuksever olurdu eşime göre nick çok olurdu 🤣🤣🤣
Sedaa Demokrit yardımsever_adam, titizhastası, RomantikMan, Tamir_ustası, gs_01, Hanım_köylü, BenKaynanayım 😂😂 Çocuksever, ŞekerGibiyim_yalabeni felan yapardı kesin😂😂😂 Aslında lakabı var ama yazmayim buraya, belki tanıdık çıkar 😅