Kızlar gelin bişiy sorcam. Birisi var 40 küsür yaşında ama 35 ancak derim yani o kadar ki yaşını göstermiyo . Giyimi falan normal erkek mesleğide gayet iyi ama konuşma şekli harwketleri falan biraz tuhaf yani feminen geliyo bana birde yabancı aslında ama Türkçeyi güzel konuşuyo ama elleri hareketleri konuşması pek erkeksi gelmedi sizce nedir😂

Sorunuzdan ve başlıktan bir şey anlamadım.

Rouge yani evet yazmaya elim gitmedi ama erkeksi gelmiyo bana fenomenler varya onlar gibi konuşuyo ama sakalı falan var giyimi gayet erkeksi

Asu_123 sen yinede gönül ilişkisi kurma eger o sekilde bakıyorsan ama hepsi öyle olmuyormus diye duymuştum kimisi yapısal olarak daha böyle tofikmiş ama içten degil yinede bilemezsin ne erkeksiler var evliler cocukları var ama aslında gay cıkıyorlar böyle insanlarla cok güzel dedikodu yapılıyor baska bisey beklemeyin

Rouge haklısın gay gibi değil zaten ama yaşadığım alışık olduğum şehrin erkeklerine göre bayaa farklı geldi . Ya adam arap aslında Türkçe konuşurken de daha kaba bir dil bekliyorsun sonuçta aksanı daha kaba bir dil ama adam aksine bizden de kibar konuşuyo

Asu_123 ama bak konuştuğu dil gırtlaktan konusulan bir dil olunca türkce konusmaya çalıştıklarında farklı olabiliyor öyle cok tanıdıgım var türkce kibar kacıyor alıştıkları bir dil harf yapısı değil anlıyorum dedigini el hareketleri falan nasıl dedikodu yapıyor mu kıyafet vs cok elestiriyor mu makyajdan anlıyor mu sen giyimini falan gec ne yapsın etek mi giysin bu yönlerine bak

belladonna 😂anlam yükledigi biriyse dili varmamıs olabilir bende sonra anladım

Rouge ya samimiyetim yok böyle cıvık biri değil sert biri dedikodu vs öyle bi şeye denk gelcek durum olmadı ya mesela uzun boylu ve aşırı zayıf birisi belki el kol vücut hareketleri o yüzdwn de erkeksi gelmemiş olabilir bana ama konuşurken uzatarak konuşuyo bide belki dudak yapısı falan da olabilir daha böyle siyahi gibi ayy ne biliyim adamın arapça konuşmasına denk gelmem lazım😂birde konuşması şeye benziyo bi estetik cerrah varya ünlü mesela o adam normal erkek ama daha kibar konuşuyo onun gibi

Asu_123 samimiyet kur ve arapca konussana biraz hep öğrenmek istemişimdir de anlarsın bende merak ettim valla hayal edebiliyorum