dnz23 İyi geceler 🫶🏻 Anneniz babanız anlatır mı hiç isimlerinizin hikayesini? Biliyorsanız bizimle de paylaşır mısınız? Benimkinin bir hikayesi yok, duymuşlar, beğenmişler ve koymuşlar 😂🥰
kizsidikaa dnz23 bir aile dostumuzun kızının ismi ☺️annem çok severmiş onun ismini koymuş, ama eğer erkek olsaydım annemi hastaneye yetiştiren amcanın ismi olacakmış 😂
yorgunanne2815 dnz23 halamın ismi sultan ama sıtı diyolar tabi o zamanlar anneye babaya isim hakkı verilmiyor bile ben doğunca dedem babannem adı sıtı olacak demiş o ara da amcam lise okumak için il dışında ben doğunca gelmiş beni görmeye ismi ne diye sormuş babannem demiş sultan olacak amcam demiş ne sultanı bir sultan koyun ben bu çocuğun yüzüne bakmam demiş annemi çağırmış yanına bilge olsun mu demiş annemde sultan olmasın da ne olursa olsun demiş 😂 o şekilde bilge koymuşlar bu arada amcamın lise aşkı bilge 😂
zarifhanim dnz23 Benim annemin babası olan dedemin ninesinin ismiymiş Mihriban. Annem o zamanlar türküsünü çok severmiş, kasetten dinlerlermiş. Sevdiği isim olduğu için kabul etmiş. İkizimin ismi de diğer dedemin büyük ninesinin adıymış ondan Şehriban koymuşlar. Hem uyumlu hem hikayesi aynı ☺️
cicibebeee dnz23 Ben bi ramazan günü yağmurlu günde doğmuşum hemşireler falan demişler adı yağmur olsun annemlerde beğenmiş koymuşlar erkek olsaydım da ramazan koyacaklarmış öyle derlerdi
momkimom yorgunanne2815 bilgeyle sultanın arasında epey bi fark var ya 😀 resmen sınıf atlamış gibi olmuş.
belladonna cicibebeee Benimde kuzenimin adını teyzemler bu şekilde koymuş onlara da ebe yağmur yağıyor yağmur olsun demiş 😀
momkimom dnz23 benimki babaannemin annesinin ismi. Hikayesini olmasını çok isterdim. Oğlumun ismini de hikayesi olan bir şey olsun diye doğum yapasıya kadar bekledim ama olmadı rüyamda filan da görmedim. Doğurduktan sonra hoşumuza gideni koyduk😀
delihatunum dnz23 ben baya isimsiz gezmişim babamın ismiyle çağırmışlar hep sonra deniz olsun demişler 😂
etoile delihatunum senin adın deniz mi kız. Ben senin ismini hep böyle emine Fatma Zehra tarzı bir şey diye düşünmüştüm 😜
dnz23 delihatunum çok güzel bir isim Deniz çok severim oğlumun adı da Deniz kullanıcı adından belli gerçi 🫶🏻💙🥰😍🙈🌼
Susunbebekuyuyo dnz23 hiç bi hikayesi yok ablamın adını melek koymak istemişler başk koymuşlar benim adımı melike istemişler başka koymuşlar 😁
bitterdelisi24 dnz23 kendi hikayem yok ama kızımın ki var :) çok isim düşündük. hatta sevdiğimiz isimleri poşete koyup çektik hangisi çıkarsa o olsun falan. ama hep mızıkçılık oldu :) en son eşimle oturuyorduk isim bakıyorduk. hazal deren derin kayra.. hazala çok ısınmıştım ama gene de tatmin olmadım :))) oturuyorduk ikimiz aynı anda buldum nillllll dedik. aynı anda ama ya .. çok tuhaftı :)) öyle nil oldu işte :)
2minnosannesi dnz23 babam sevdiği kadının adını koyacakmis annem koymam demiş radyoyu açınca ilk hangi isim ckarsa onu koyacaz demişler ve adımı koymuşlar 😔🤗
1ysf1gzd dnz23 benden once 6 aylik Özge adında ablam vefat etmis, sonra ben doğmuşum Gözde olsun gözümüz de olsun Gözdemiz olsun diyr Gözde vermisler….
Eskobar dnz23 benimki babanemin adı babam o yüzden hep anamın adıda ağzımın tadı diye severdi bende şımarırdım ay ne güzel günlerdi beh
lagavulin dnz23 Benim ismime abim karar vermis. Tabi annem babam begendikleri isimleri abime söylemiş, abim ozaman 7 yaşında evde camı açıp o isimleri dışarıya bağırıyormuş😂 Ben sokakta oynarken abim bana seslendiğinde hangi isim güzel seslenilir diye 😂 Abimin sesini duyan komşular hep dermiş yine isim deniyor bu diye 😂😂😂