Rouge belladonna sen bana yorum yapıyorsun tavsiye veriyorsun diger postlarımda da bu bana yetiyor cidden olay zaten sohbet ve senle sohbet inanılmaz güzel herkesten bunu bekliyorum işte
belladonna Rouge valla ben okudum hepsini buradan itiraf edeyim hatta açık bir itiraf ya bulunayım 🙈 susam yağı desem 😁
Medusa Rouge Bi ara argan yağı kullanıyordum ama yağlı bi his bırakıyor diye hoşuma gitmemişti benim ya
belladonna Rouge aaa o da çok güzel argan🤌 bende beyaz olanı kullanıyordum bana da çok iyi geliyordu.
Rouge belladonna benim hassastı eskiden hala öyle de ürünlere göre yani ..bazı insanların kılcal damarları yakın oluyor yada derisi ince o şekilde hassaslık ayrı o cok zor benim cildim öyle degil sadece ürünlere karsı hasssastı dönemseldi
Afrodit belladonna @Medusa kızlar kıvırcık saçlıysanız bunlar güzel ürünler elidor yeşilli liseden beri kullanıyorum
belladonna Rouge Ben ekimde başladım ona, hafta da bir düzenli ve de geniş bir zaman da kullanıyorum çok güzel oluyor. Ben çok sevdim annemle teyzeme bile aldırdım 😁
belladonna Rouge Benim de bazı ürünler de var mesela geçen hafta new wellin serumunu aldım ama almaz olaydım göz altlarım kızardı akne yaptı böyle cildini keselersin ya yüzüm öyle oldu iş arkadaşlarım alerji zannetti 😁
Rouge Afrodit john frieda cok severim kagıt maske cok severim 😍😍bende yarın senin fotona karsılık ürün atayım @Medusa bu markanın maskelerine de bak kremlerine falan elektriklenmeye karsı ürünleri
belladonna Rouge Bende sönme olmadı aksine daha da canlandı elettiklenmeyi de azaltıyor bence en azından bende öyle oldu. Sülfatsız olduğu için ayrı bir seviyorum ben o markayı
Rouge belladonna az ürün varmıs gibi sipariş edicem şimdi cünkü benim sacım dönemsel havadan kaynaklı asırı kuruyor şu sıralar
Afrodit Rouge ben sürekli değiştiriyorum hiç ummadığım ürünlerden memnun kalabiliyorum bekliyorum resmini bana da fikir olur
belladonna Afrodit Elidor yeşili bende kullanmıyorum çok da seviyorum lise de favori ve tek ürünümdü 😁 afro urban kırmızı serisi var ya çok güzeeel bana o kadar iyi geldi ki sen de zaten köpüğünden biliyorsundur çok güzel ya
belladonna Rouge ah benimde kışın oluyor vücudum kendisini tamamen kuru moda geçiriyor ama al aşkım Ardle’m aklında kalmasın 😁