Merhaba kızlar
Babam öleli 1 sene oluyor neredeyse kızım 3 yaşlarındaydi babamı çok seviyordu vefat ettigi günün gecesinde hayatta gece kalkmayan kizim kalkip cilginlar gibi aglamisti hatta ben o an cok korktum esime babama bisey olsa hastaneden hemen ararlar sabahi beklemezler dimi demistim cunku kizin bir seyleri hissetti diye düşündüm. Biz hep algıda yanılma olmasın diye ve kendisi de bir çok şeyi anlayıp kavradigi icin deden öldü artık aramızda yok şeklinde anlattık. Babam öldüğünden beri hep dedem öldü dimi anne diyor hatta o kadar seviyor ki, bir keresinde ona kızıp balkondan içeri yolladım ağladı sonra yanıma geldi dedem benim saçlarımı sevdi falan dedi şok oldum nerde dedim koltuğu gösterdi burda beni sevdi falan dedi bazen bir arkadaşını gördüğünde işte senin deden var mı benim dedem öldü diyor kardesine hep bahsediyor babamdan hani ben bilincinde olduğunu düşünüyordum sıklıkla mezar ziyareti de yapıyoruz çünkü ama son zamanlar da dedem neden gelmiyor artık gelsin diye mizmizlanmalari oluyor daha açık nasıl anlatabilirim? Yoksa öldüğünü anlatmakla mi yanlış yaptım😶ama biliyor da yani artık başka bir seçenekte sunamam. Bu kadar uzun yazdım çünkü hani bu yaşananlar sonrası nasıl bir yol izleyeceğime dair fikriniz olsun diye 💕