Bibebekbianne Eşiniz profile kendi resmini koymamış ailecek olan resmi koymuş belki evli ve çocuklu olduğunu göstermek sizi tanıtmak istedi. Yada çocuğunu göstermesinde falan bir sorun görmedim, sizi de tanıştırmış. Eşim de kızımı paylaşsa maşallah yazan ne güzel bir ailesiniz yazan ablalar, müşterileri falan olur sorun etmem çocuğuna söyleniyor sonuçta. Yada bir müşterisi vardır çok severiz ablayı, çok yardımcı olur her işimizde hiç altında art niyet aramadım bu muhabbetlerin açıkcası o yüzden yaşadıklarınız bu kısma kadar bana normal geldi.
Sadece ortağı dururken ortağının eşiyle geç saatte telefonda iş konuşması kısmına takıldım. Evet çalışıyor olabilirler, o ablayı sevip sayabilir de ama her şeyin aşırılığı yanlış karşılanır. Ahlaki açıdan geç vakitte aramasını doğru bulmuyorum. Dikkat edilmesi gereken bir husus. Eşiniz bunun doğru olmadığını kendi idrak edemiyorsa, uyarıya muhtaç olabilir. Belki siz değil de bir gün o kadının eşi yanlış anlayacak geç vakitte ne arıyorsun diyecek. Hiç böyle anlaşılmalara gerek olmadan önlem alınmalı.