Rouge Ben yanımda cok sey tasıyorum ya üstüme bisey dökülürse vs diye leke cıkarıcı kalem mendillere kadar..bir canta istiyorum kol cantası hem şık hem günlük ve bunların hepsini içine alabilecek gerekirse yanımda yedek canta tasırım kombine uygun ama bu çantayı da arabada bırakırım sizden öneri bekliyorum var mı tavsiyeniz?siz günlük nasıl modeller kullanıyorsunuz ve cantanızda neler var?👝👜
1eylull Rouge Ben de kol çantası istiyorum ama genelde daha kadınsı modeller oluyor.Beğenemedim bir türlü,hep askılı takıyorum.
Coolness Rouge çanta taşımaktan nefret eden ben 🙄 bebek çantası taşıyorum içinde çöp poşeti bile var 😂
MedavikPastam Rouge Ben günlük askılı çantalar kullanırım hep. Ama bebekle uzağa gidiyorsak kol çantası götürürüm içine daha çok şey koyabileyim diye. Nasıl bi öneri istiyorsun mesela uygun fiyatlı mı yoksa marka çanta mı?
Rouge 1eylull baktım güzel de işte boyları cok büyük yada kücük ortasını bulamadım aslında bir tane boyut olarak begendigim var cepli olusu olsun boyutu olsun falan fakat modeli cok beğenmedim secim yapmam lazım kullanışlı olması mı şık olması mı 😂şık olmasını secersem almam
Rouge MedavikPastam ikiside olur hic farketmez illa marka olmasına gerek yok yeterki istedigim boyutta kullanısta olsun 🥰
sirinhatun_ Rouge instagram üzerinde çanta hanzede var bakabilirsin canım gayet güzel şık ve kullanışlı modeller var
belladonna Rouge Klasik mi yoksa spor tarzında mı istiyorsunuz Ardle’m Benim çantamda Minik bir makyaj çantam Islak/kuru mendil Parfüm Kalemlik Ajanda Powerbank 😀 Oluyor
Medusa Rouge Mango, Pull&Bear, Stradivarius markalarına bakabilirsin güzel modeller var. Benim kol çantası fobim var yoksa çok beğeniyorum. Takınca biri kolumdan kapıp kaçacakmış gibi geldiği için kullanamıyorum😂
Rouge Medusa valla yanımda gözüne sıkmalık bilmem neresine sıkmalık o kadar sey var ki korkmuyorum😂bu markalardan birinde tam istedgim boyutta bir canta buldum ama modeli iste modele bayılmadım önerilerden daha iyisni bulmazsam onu alıcam
MedavikPastam Rouge İlk ikisi günlük olarak çoğu kombine uyuyor. Sonuncusu şık bir kombinle süper gözüküyor benim en sevdiklerim bunlar🥰
Zamansiz_ Rouge ay bi kac arkadasim aldi cok guzel bende cuzdan aldim cok begendim 10 gune geliyor buraya