Rouge HurremSultan burdan degil nilin ve cicekliperdenin cantaları alıcaktım burdaki sitede yoktu bende gittim kendi zevkime uygun ama aramadıgım tarzda aldim😂
siirsever Rouge tercih meselesi tabii 😇 içine ben düzenleyici aldım çünkü ağzı fermuarlı bir çanta değil böylece içindekiler gözükmüyor düzenleyici sayesinde
Cicekliperde belladonna dik koyduğunda içe doğru eğiliyor ama devrilmiyor. Ama büzülmedi😂🤣 ben hep dimdik çantalar kullanıyordum. Bi değişiklik olsun dedim. Bu değişiklik de beni memnun etti
belladonna Rouge sen de de ne şans canım Ardle 😅 bana da hep öyle oluyor ya stok bildirimini açıp bekliyorum ama
Rouge belladonna ben kullanıslı çanta alamıyorum gittim yine gözüme hitap eden bisey aldım yine kücük
Yasak_elma Rouge Eger illa marka olması gerekmiyor diyorsan semt pazarlarında çok güzel modeller var hem buyuk markaların birebir cakmalarıda oluyor bence bi göz gezdir kuzum🧐
Rouge Yasak_elma canım burada semt pazarı ne arar yani marka olmasına gerek yok ama eger marka olucaksa da orjinal olsun sorun yoktu yani fiyatının markasının
belladonna Cicekliperde bende beğendim çantayı genelde benim çantalar kalıp gibidir de bu ilgimi çekti alacağım ama kafaya koydum 🤩