Kızlar dertleşecek kimsek yok sizden fikir almak istiyorum biraz uzun olabilir .Eşimle 1 buçuk yıllık evliyiz başından beri eşim cinsellikten uzak biri olsa da olur olmasa da olur kafasındaydı çok iyi anlaşıyorduk beni alttan alırdı her konuda hamileliğimde elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı lohusalıgımın ilk 20 günü elinden geleni yaptı oğlumuzla ilgilendi sürekli sevdi yanımda oldu sonra birşeyler oldu bambaşka birine donustu 20 gunden sonra kahvelere gitmeye başladı kafe değil bildiğiniz kahveye okey oynamaya.Arkadasları sürekli arayıp cagırıyordu başlarda ses cıkarmadım o da bunaldı diye destekledim gitmesini .Lohusalıgım bittikten sonra ufak bi yakınlaşmamız olur diye dusunurken tam tersi yatağını ayırdı uyuyamıyormus cocugun sesinden sabah o işe gidecekmiş ben değil.Bende geceleri uyumayan yemeği zor yiyen tuvalete bile zor giden benim sen mışıl mışıl uyuyorsun dedim.Sen çalıs ben cocuga bakarım falan diye saçmalamaya başladı.Aramızda en ufak yakınlaşma kalmadı elimi bile tutmuyor evde iki arkadas gibi bile değil iki yabancı olduk .Yılbasında da çalışmayı tercih etti bizimle geçirmedi .Ben ne yapayım akıl verin çok bunaldım çok üzülüyorum bebeğim etkilenir diye de çok korkuyorum aldatıyor mu artık sevmiyor mu sıkıldı mı bilmiyorum sizce neden böyle yapıyor konuşmayı denedim dediğim gibi ben çalışıyorum yorgunum diyor sürekli