kanalize Bu postu kidste gördüm ama altındaki yorumları gülmekten okuyamadım ay neler varmış 😄😬 Neyi söylersen linç yersin🤭
MedavikPastam kanalize 1- Tırnağında oje olmayan kadınları bakımsız buluyorum😬 2- Doğum yaptığım ilk günler bebeği istememiştim bende😃 3- Zayıf erkeklerin cükü çok küçüktür bence Bi tane daha var ama onu söylersem linçlenirim ya
Susunbebekuyuyo kanalize şuan bi kafede kahve içiyorum ve bulunduğum alanda sigara içiliyor yan masamda çocuklu aile var içeri geçin isterseniz desem kesin linç yerim 😁 normalde kavgada ederm ama hiç havamda değilim şuan
kanalize Ben başlıyorum lohusayken bebeğimi kabullenmekte çok zorlandım benim değilmiş gibi geliyordu Bana eşin mi bebeğin mi deseler eşim derim öyle çok seviyorum unutma bu postta linç yok🥲😌
Sokaklambasi kanalize Bu konuyla seni lincleyeni biz lincleriz balım❤️ bu cok normal bi surec. Dogum yapar yapmaz app güncellemesi yada ilahi bi gucle annelik duygulari yuklenmiyo. Bebekle zaman gecirdikce bag kuruyoruz. Asil bu masali anlatip inandiranlar insanlara kendini sorgulatanlar linclenmeli.
piyangobileti kanalize yaaa bunu sadece ben yaşadım sanıyordum kendimi çok kötü hissetmiştim neyse ki yalnız değilmişim
kanalize 1eylull çoğu kişide öyle🫣 Allah evlatlarımızı korusun canını sağ etsin aynı adamdan yine çocuk sahibi olabilirim ama kocam bir tane yenisini alamamm🙈🙈
bisakinoll kanalize gerçek mi bu hala mı böyle düşünüyorsunuz ve ne demek linçlemek yok bu cümle için adam bile taşlarım 😂 Allah muhafaza Allah imtihan ediverir. Kocamı çok seviyorum ama koca herzaman bulunur Allah evlat acısı göstermesin
ikiprensesannes Kız bende kızım ilk doğduğu zamanlar artık eşim gitsin istiyordum işim senle kalmadı kafasına girmiştim ne alakaysa😂😂
Fatgi_ ikiprensesannes hahahahha ben bu durumu öyle abartmışım ki eşim direk yüzüme söylemişti benle işin kalmamış gibi davranıyorsun noluyoz diye 🤣
kanalize ikiprensesannes ahahahshs olabilir bende kızıma annem baksın kocam bana kalsın kafasındaydım annem memlekete dönecek kadına bebeğide götür dedim korkuyordum nasıl bakarım diye 😄🥲
Sevde_20 ikiprensesannes bende tam tersiydi ya ilkinde işe gidince üzülüyordum yanımda değil diye ikincide lohusalık filan yasmadım sabki bu ilkmis gibi doya doya sevdim 😍😅
kanalize MedavikPastam bana da kilolu yapılı ve zayıf uzun boylu erkeklerin şeyi küçükmüş gibi geliyor hep 🙈🙈
ikiprensesannes Fatgi_ ama öyle 😂🤣 çocuğu da yaptın artık git ananın evine otur dimi 😌🤣😂 sonra çok geçmedi ikincisini de yapınca dedim tamam biz daha çok yaparız bundan ondan sonra giderse de gitsin 😂🤣
Fatgi_ ikiprensesannes ayyyy hahahah 2 mi 😅 onu yapacak diye daha çok korktuğum için gitmesini istemiş olabilirim bak şuan o geldi aklıma 🤣 bende şeyde düzeldi bu durum böyle akşam eve gelip çocukla ilgilenince gece beni uyandırmadan çocukla ilgilenince sabah işe gitmeden çocuğu doyurup altını temizleyip kahve mi yapıp uyandırınca ooohh dedim tamam sen bize çocuk okula başlayana kadar lazımsın 🤣🤣🤣🤣
Zamansiz_ ikiprensesannes hahahaha yani evden gitmeyi akil edemiyosa bu tamamen onun hatasi ee vericegini verdin ee bende aldim gitseneee 😂😂😂😂🤦♀️
Zamansiz_ Benimkisi linc degilde basima gelen ben cok takilirdim ‘ayy ilk korunmasiz iliskide hemen hamile kaldim naisl oldu anlamiyorum’ diyenlere kendi icimden iyice abart bende yedim derdim başıma geldi🥲 keskem icimden dahi gecirmeseydim😶🌫️🤦♀️😂😂
Susunbebekuyuyo Zamansiz_ hahahah bende inanmazdım 2. Kızım öyle oldu 🤣🤣🤣 hatta ablam hep geri çekilmeyle korundu 12 sene boyunca bana dedi ki ne zaman çocuk istediysem o ay korunmuyorduk ve o ay hamile kalıyordum demişti yok artık demiştm denedim ve oldu
kanalize MedavikPastam yapılı erkekler ve özellikle yaşlılar penis büyütme ameliyatı oluyorr nerden biliyorsun deme😁
fatima19 MedavikPastam bende kısa boylu erkekleri öyle sanardım taki kısa boylu biriyle evlenene kadar😂😂😂😂😂 öyle değilmiş meyersem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂