Eskobar 😂😂yüz için jel aldık sabah yüzümüzü yıkadık şimdi bize nemlendirici lazım parlatan enerji veren matlastıran bir sürü nemlendirici var sen hangi görüntüyü istiyorsan ona göre almalısın ,sabah için bu rutin yeter simdi göz altı sırası göz maskeleri al tek kullanımlık dolaba koy sabahları soguk soguk tak her sabah degil ihtiyaca göre.garnierin turuncu maskesini seviyorum rossmannda bir sürü var öyle schaebens nasıl yazılıyor bu marka işte anladın sen onun maskelerini de cok seviyorum.suan pixi göz altı maskeleri var bende bitsn bu dediklerimi tekrar alıcam.dudakları nemlendiriyoruz istersen renkli istersen renksiz nemlendirici sür kirpikleri kıvır kasları tara biyere gidiceksen makyaj yap eve geldin aksam oldu yüzünü tekrar yıkıyorsun makyaj varsa cıkar jelle yıka haftada bir temizleyici maske yap nemlendiri maskeler yap kagıt maskeler var onlara da bakabilirsin sivilce kurutucu var dönemsel sivilcelere sürersin gecer peeling yap geceleri kullanman için bir serum al nemlendiriciden önce sür sonra tekrar nemlendirici istedigin bisey yok ne beklentin var bilmiyorum o yüzden şimdilik bu kadar