Rouge Yasak_elma canim senin o cok iyi sandigin asla zarar vermiyor dedigin sabun sana ne yapiyor biliyor musun?o dove sabun? bence onu arastir sen.hava ne kadar kirli saglıklı yaslanmayacak kadar biliyor musun ?o yedigin besinlerde bile ne kadar kimyasal ürünler var o yıkadıgın sabun sampuanlar sac kremi neler yapıyor biliyor musun? içtigin su bile temiz degil artık zarar görmek için bakım ürününe kalmıyoruz yani merak etme.o havanın kirini temizliyoruz bu kirletilmiş cevrenin içinde güzel yaslanmaya calısıyoruz.işte bilinçsiz kullanım ayrı dilan Polat bilmem ne ürünlerine giderseniz zaten olacağı malum arastırmayıp bilmeyip sabun kullanırsak temiz diye yine olucagı malum.evde temizledigin ürünler temas edip soludugun ürünler ne kadar kimyasal ve sana hem içten hem dıstan temas ediyor biliyor musun?yıkadıgın o deterjanlar yumusatıcılar nasıl vücuduna kimyasal veriyor o zaman sacına hic mi boya yapmıyorsun hic mi bu dediklerimi yapmıyorsun yapıyorsun.o doğal günes ısınları sana cildine ne yapabiliyor habern var mı?eskisi gibi mi ?benimde sözüm meclisten dısarı da bakım yapamayanların bahanesi gibi geliyor bana bu laflar kimse kusura bakmasın yüzüne krem sürmedi diye bu kadar seyi kullanıp korunduğunu mu sanıyorlar sen lazer sormus hatta belki yaptırmıs insansın lütfen Allah askına
Yasak_elma Rouge Tabiki yedigimiz yiyecek içtigimiz su aldığımız nefes bile kirli hergün kullandığımız temizlik ürünleride öyle bende farkındayım işte bunların oyüzden diyorum bu kadar ürünü sürüp neden daha fazla zehirliyoruz kendimizi yazık değilmi yüzümüze bedenimize.Belki inanmayacaksın ama ben hayatımda hiç saçımı boyamadım sırf icinde aşırı kimyasal var diye sacı yıpratıyor diye.Dove sabunu,nemlendirici kremide mecburen kullanıyorum yoksa kirli hava su cildimi kurutuyor diye ama bu dediklerim gayet yeterlide oluyor daha fazla kimyasala gerek yok😊
Rouge MedavikPastam kız sen ojesiz gezmem ojesiz kadın bakımsız kadındır diyen kadınsın ,tüy dökücü kullanmak istedin daha gecen tüy dökücü nasıl bir kimyasal biliyorsun sıkılaştırıcılar bilmem neler bir sürü ürün konusuyoruz biz seninle cok sasırdım seni de bakımla tanıyordum size ne oluyor allah askına bugün bahtınız mı baglandı ne oldu😂
Afrodit etoile daha paketlerini almadım yarın indireceğim bu yeni aldıklarım gelince atayım sana, 😄 istediğin hediye olsun ❤️🌸
Afrodit etoile aşkım bende aynı şekilde yapıyorum ama çok yoruldum adım atamıyorum uzanamıyorum bile yapışık bana 🐒 bebek bisküvisi vermiyorum diye kötü anne ilan edecekler o derece
Rouge MedavikPastam askm bu yorum senlik benlik yasak elmalık degil olamaz linclenicek baska yorum bulun yok yani kaçarak uzaklasın olmadı bu😂
etoile Afrodit onlar iyi olsunda ben oyun odası yaptım güzel oldu biraz o biraz ben çoğu zaman babası idare ediyoruz 🤪😂
Yasak_elma Rouge Bende hic kullanmiyorum demiyorum ama elimden geldigince az kullanmaya calisiyorum kat kat tonikler, kremler, bazlar,losyonlar kullanmıyorum ama sıfır kullanmıyorum hicbisey diyende yalan söyler🙈Ben abartmamaktan yanayım sadece ardlem
etoile Rouge yani eskiden avon falan onun benzeri ürünler vardı arkadaşlar onu mu kastediyor anlamadım. Çünkü kastettigim ürünler cildi yormayan ekstra bakım yapan onaran yenileyen gençlestiren ürünler ☺️ yani içerik var içinde parfüm bile bulundurmayan temiz içerikli yağlar asitler vitaminler var. Yanj bir c vitamini kullanmayan olmasın ya bir güneş kremi yağ bazlu ve su bazlı temizleme jeli kullanmayan olmasın mümkünse.
etoile Rouge çok bakimlj olmak isterdimmm. Mesela bu dudak maskesi yapmak isterdim düzenli olarak adamların dudakları kivrimsiz ya nasilllll güzel 😂
Rouge etoile 💯💯yasak elma şimdiki zamandan bahsediyor ya artık avon mavon kalmadı aldıgımız ürünlere içeriklere bakarsak neden zarar görelim senin de dedigin gibi.. ben dikkat ediyorum mesela hava bile bu kadar kirliyken zararlıyken bakımın zararını mı konusucaz 😂temel ihtiyaç bunlar güneş kremi vs bakım degil ki ..olur mu sabunla yıka geç
Rouge etoile neden yapmıyorsun en basit bakım ya bu😂hemen öneriyim😂laneige dudak maskesi ve blistex mavi dudak balmını al laneige nem falan için, blistex ayrıca onarıyor catlak kuruluk vs sabaha yok ediyor valla oldu bitti işte 😂