nur000 LAVINIA__ kesinlikle snickers pasta soğuk soğuk manyak oluyo tadı ama nacizane tavsiyem fıstık koymadan direk üstüne benmari usulü çikolata eritip dökün muhteşem oluyo
MedavikPastam nur000 Ya onu evde herkes yapamaz ya. O çok manyak bi pasta komaya girene kadar yiyebilirim
LAVINIA__ nur000 bir tarif versen canım yapıcam da farklı farklı şeyler çıkıyor. Mesela sen kekini kakaolu mu sademi yapıyorsun ?
LAVINIA__ TombulHatun etimek bende yapıyorum ama sütlü kek tarzi şeyler sevmiyorum ben çok trileçe yapmadım hiç
piyangobileti LAVINIA__ magnolia burçak bisküvi ve krema yerine krem şanti ile harika oluyor bir de Şarköy tatlısı var internette Hira tatlısı diye geçiyor sanırım şerbetli mis gibi
nur000 MedavikPastam demi ya geçen bende misafirlere yapmıştım ilk denememdi bide güxel olmuş vicdansızlar hiçde demiyolar bi parça kalmıştı yediğimde şimdi bidaha yapmak istiyorum
nuryollanna LAVINIA__ Bu da baska bir tarif ama ne zaman yapsam tarifi istenen tatlı ❤️ begenmeyen kalmadı. https://www.nefisyemektarifleri.com/video/muhallebili-mozaik-pasta-tarifi-videolu/
bukii27 LAVINIA__ beni tatlı krizine soktunuz anlata anlata 😂😂 orucum gittim puding yaptım bisküvi ve meyveli 😂😂🌺💐
LAVINIA__ bukii27 yemek tarifleri izlemeyi çok seviyorum izledikçe de canım çekiyor Napıyım ya 😂 engel olamıyorum
Madampink YouTube ye kaşık pastası diye gir müthiş oluyor kedi dilli ama herkes çok beğeniyor sevdenur kaya video sahibi onun tarifiyle yap
LAVINIA__ Madampink evet biliyorum o tarifi ben küçük porsiyonluk gibi yapmıştım yemesi kolay olsun diye çok güzel oluyor