belladonna xyzem zor bir hayatın olmuş anladığım kadarıyla ki evlenince bu durum üzerine koyarak da devam etmiş. Yani ne desem bilmiyorum canım bazı şeyleri söylemek haddimi aşar. Allah yardımcın olsun. Yine de em doğrusunu sen bilirsin
xyzem belladonna çift terapistine randevu aldım adama gidip dayak yedim de eşime bi anlatır mısınız diycem aileme diyemediğime göre
Cicekliperde xyzem anladım canım. Ben diyecek bir şey bulamıyorum. Seni anlamaya çalışıyorum sadece. Çocuğun da var .
belladonna xyzem Aileniz size kızar, bağırır, yargılar ama aile terapisti çözüm odaklı. Anlayıp çözmeye çalışır size kızmaz, bağırmaz, yadırgamaz. Çok iyi yapmışsın randevu alarak. Gidin, görüşün daha iyi olur sizin için
Rouge xyzem hu huuu nerde yasıyorsun söyler misin ona göre biseyler yapabilir miyiz bakiyım suan aktif deglsin ve tedirgin oluyorum
superisi_ xyzem Niyetim sizi üzmek değil. Ama yazı dilininde bir gücü var. Öyle ciddi bi konuya gülücük koyarsanız dalga mı geçiyor acaba diye insan bi düşünüyor. Sizce gülücük olmasa öyle der miyim ? Tabi ki demem . Üzüldüm adınıza..
Medusa xyzem Ailen sana kucak açmaz mı? En utanmaman gereken kişiler ailendir aslında. Kendine gelince daha sağlıklı düşünebilirsin umarım. Devamı gelebilir çünkü, bi de umursamıyorsa eşin olacak kişi seni. Kendini kurtarmaya bak. Ailenden utanmak mı yoksa eşinden dayak yemek mi? Bunun kararını vermelisin
Rouge xyzem cinsel acıdan mı siddetten bahsediyorsun ?cünkü gülüyorsun anlamadım ciddi soruyorum yanlıs mı anladm acaba
belladonna Rouge Ardle benim anladığım kadarıyla kadın olayın şokunda ne kendini nasıl ifade edeceğini tam bilememiş. Şok anında kimisi gülüyor, kimisi donup kalıyor durum bu şekilde bence
Rouge belladonna keske yinede o emojiyi koymasaydı yani anlamamız için ben cinsel sandım ama tabi o psikolojiyi bilemeyiz bissy demiyorum birde baslıktan dolayı da öyle düşünmüs olabilirim o yüzden bu kadar tepki aldı hem baslık hem o gülücük
Rouge xyzem yorumları okudum cinsel siddet değilmiş ne duruyorsun ya giiittttt seni boğmaya kalkmıs ilerde canına kıymayacagının garantisi nerde zaten böyle böyle kadınlara kıyıyorlar canım benim bitanem bak allah bazen bizi korur gercegi gösterir uyarı niteliğinde kacalım kendimizi kurtalım diye fragman yasamıssın resmen niye gitmiyorsun ailem falan deme ben bazı kadınları da anlamıyorum kocası dövsün sessiz kalırlar ailesi siddet uygular diye ailesine gitmezler neymiş ailem kızar eee kızsın dayak yiyeceksen de annenden babandan ye koca yapınca oh aile yapınca vah git söylenirler söverler ama ailen sana kıymazlar eninde sonunda kabullenirler sende calısır hayatına bakarsın daha gencsin hatta yeni sayfa acarsın seni hakeden birini bulur değerini bilen biriyle evlenirsin yaslanırsan iyice gücten düsüceksin ve dayak yemeye devam ediceksin mutsuz olucaksın git nerde yasıyorsun sen
xyzem Rouge çalışamam ailem tarikatte çalışmak yasak okumak yasak evlenınce özgür oldum diye sevinmiştim
belladonna Rouge Aynen Ardlem kendisi de haklı okuyanlar da haklı.. Of çok zor Ya tıkandım kaldım resmen yazacak kelime bulamıyorum
lanjalee Nedir bu kadınların , çocukların çektiği şu dünyada ya vallahi delirmemek elde değil ! nasıl olacakta dünyanın pisliğinden korunacaklar bilmiyorum,artık insanlar evinin içinde ayrı, dışarıda ayrı zulüm görüyorlar çok üzülüyorum suan yapabileceğimiz birşey olsa keşke …