bitterdelisi24 HurremSultan aldım o enerjıyı senden:)))) ne güzel cuma günü mübarek gün bak kim bilir kimin duasını aldın da böyle mutlu oldun :)
HurremSultan bitterdelisi24 kimin duasıni aldım bilmiyorum ama mutluluktan ağlarken herkese dua ettim inşallah kabuk olur 🤍🤍
HurremSultan bitterdelisi24 yok kizddldl halasi kötü değil 😂 bir yemek yemez o huyu halsi birde insan sevmez oda halasiyla babası karışık dkdkdk
bitterdelisi24 HurremSultan insan sevmez 😀😀 iyi bari o kadarla kaldıysa :) benim görümcem de çok ketum :) allah benzetmesin
HurremSultan bitterdelisi24 sevmiyor benim kız doğdu insanlar komuslar sevmek isterdi afersin boka bakar gibi bakıyordu millete ama yani demezsin bu beş aylık bebe😂😂😂
TombulHatun HurremSultan 3 yaşa 2 ay kala 😂😂😂 36ya kadar ay derim marttan sonra yaşa dönerim 😂😂 kız süphanekenin yarısını ezberledi bile gece yatağa yatıyo başlıyo Süphakeme diye 🥹 o günleri de göreceksin ben hiç konuşmayacak sanmştm şimdi laf yetiştiriyo
HurremSultan TombulHatun ayy doğum günüsü gelmiş maşallah 🧚🏻❤️🧿 bizde o günleri görelim ya bıcır bıcır konuşsun 🙏🥰
TombulHatun HurremSultan az kaldı doğumgünümüze ❤️ bıcır bıcırı geçiyor aşkm kız çocuğu eşime sesleniyorm aşkm diye hayır benim aşkm diye bana bağırıyor 😂
HurremSultan TombulHatun vay zilli kız kollarını isirasim geldiji 😁😁😁🤪 bence hala bıcır onun dilleriiini yesinler😘😘 ne güzel ya kız covuk cennet cennet😂😂
TombulHatun HurremSultan kız çocuk aşk bir oğlum olmadığı için erkek annesi olmanın duygusunu bilmiyorm ama kız çocuk başka 🥰 @Etipetito petitoya sor benim kızın cilvesini 😂😂
Etipetito HurremSultan Kız görsen öyle bişey yok çok güzel MAŞALLAH 🧿 Yemek yemesi ayrı cilve saçlarını kenara atmasi ayrı cilve küçülmüşte büyümüş sanki😂