Kızlar merhaba daha öncede burdaydım uygulamayı sildim vs. Yeni açtım neyse konu görümcem ayrıl barış derken 4 senemizi doldurcağm bir ilişkim var 5 ay önce nişanlandık nişanlımla sevgiliylen sık sık görüşürdük sürekli başbaşa olurdu bu görüşme nişanlandıktan sonra sürekli yanımızda birileri oluyor nişanlımın çok yakın arkadaşı var bazen o olur çoğunlukla görümcem yanımzdan ayrılmaz zten 3 kişilik bir ilişkimiz oldu artk bu aralar nişanlımla görüşemiyorz iş yoğunluğundan dolayı hafta da bir gün izni var bazen evde oturup dinlenmek istiyor çok zor görüşüyorz yani yılbaşında bile görüşmedik o derece neyse yılbaşından bir gün sonra plan yaptık ben yanına gittim kaçırdığım bi detay varmış ki görümcem hazırlanmış onu almamızı bekliyor ben bi bozuldum tabi zaten nişanlımla yılbaşında görüşemediğmiz için tripli ve sinirliydim nişanlım görümcemi alalım mı die sordu bende başbaşa olalım konuşalım dedm bu ısrarla başa dönüp alalım mı haber bekliyo flan dedi sinirli bi şekilde alalım dedm gayette normal algılamış almaya gittik kızla anlaşamıyorm nişanlımın hatrına zor dayanıyorm ama çok sıkıldm bu durumdan sürekli ablasını da yanımızda gezdirmemizi istiyor onunda anlayışı yok her yere atlıyor oysaki sevgilisi var her gün geziyor nişanlımın bundan haberi yok wp durumunu ona gizleyip sürekli gittiği gezdiği yerleri atıyor ki bunu bana karşı bilerek yapıyor eminim ikimzde birbirimizi sevmiyorz tanımayan bi insan görse bile anlar yani ben bununla nasıl baş edebilirim bu sorundan çok sıkıldım ilişkimize dahil oldu resmen
🐍görümcemmm
kbcr23 Nişanlınıza anlayana kadar baş başa takılmak istediğiniz konusunu diretmelisiniz, kardeşine yada ablasına hayır demeyi bilmeli. Sevseniz anlaşsanız dahi sürekli buluşmalarınıza dahil olması hoş değil. Amcamın kızıyla kardeş gibi büyüdük hep birbirimizde kalırız, her zaman beraberiz. Yazın nişanlandı, hafta sonu ailecek bir araya geldiğimizde artık onu çağırmıyoruz çünkü nişanlısıyla zaten aynı evde yaşamadığı evli olup her gün görmediği için dışarıda buluşup vakit geçiriyor. Kendi telaşları var evlensin düzenini kursun haftanın her günü eşiyle beraber olursa bir gününü bize ayırır diye düşünüyoruz. Her şeyin bir zamanı var yahu.
zarifhanim işte nişanlım bunu anlamıyor zaten biz aynı yerlerde oturmuyorz aynı şehirdeyz ama yerler farklı haftanın 1 günü görüşebiliyorz o da her hafta değil bazen dinleneyim ailemle vakit geçireyim diyor ablasınla anlaşabilsek gelsin ama anlaşamıyoruz aynı dili konuşmuyoruz o saçma sapan şeylerin havasını atıyor resmen beni düşmanı gibi rekabet edebilceği biri gbi görüyor bende bu yüzden sevmiyorum onu
kbcr23 Siz onun anlaşamadığı bir yakınınızı sürekli buluşmaya getirseniz hoşuna gider mi? En basiti anneniz dahi her buluşmada yanınızda olsa başbaşa kalmak istemez misiniz? Tek kendi rızasıyla sizin düşüncenizi önemsemeden kendi istediğini yapması çok bencilce..
kbcr23 kesinlikle ilişkine 3.kişiyi dahil etme . Yarın bır güne evlendikten sonra evinden de çıkmaz seni hizmetçi gibi görur. Nişanlına yeter artık kimseyi yanımızda istemıyorum belki özel konuşacaz ben seninle baş başa olmak istiyorum dıye konuş . Ağırlığını ver her seferinde laf sende kalsın
kbcr23 Kuzu adam sana evlenmeden fragmanı izletiyo. Bence bu isi masaya yatirip bi gozden gecirmelisin.
kbcr23 sinirli bir şekilde bile al demeyeceksin her sorduğunda ablanı istemiyorm demeyeceksin de seninle başbaşa kalmak istiyorm zaten sık görüşemiyoruz seni özlüyorm yannda rahat edemiyorm de ne münasebet her buluşmaya geliyor
kbcr23
Şimdiden böyleyse ilerde bu durum daha da can sıkıntısı bir hal alabilir. Sizin yapacağınız tek şey Sınır koymak. Nişanlınıza durumu açık açık söylememelisiniz. Kendisi yeterince geziyormuş zaten bir gün de evde otursun. Siz nişanlınızla konuşmadıkça bu durum daha çok ilerler şimdi böyle ise illaki devamı da gelir.
kbcr23 at nişanı kurtul şuanda senin köpeğin olmalı tabiri caizse. Cicim aylarıniz seni öpüp koklamali. Buna fırsat kollamali ne bu 50 senelik evli gibi her buluşmada yanınızda biri var😒😒
HurremSultan 7 ay sonra düğünüm var bazı şeyleri çok düşünüyorum yani olmucak insan için ilişkimi o raddeye getirmek istemiyorum e nişanlımı da seviyorum mobilyalarm alındı çoğu şeyler hazırda bekliyor yani üçüncü kişiler için ilişkime zarar vermek istemiyorm neden onun yüzünden heveslerim boşa gitsin diyorum en güzeli beni biraz gazlayın ben nişanlımla konuşayım 🥹 bide şöyle bişey var biz aile konusunda birbirimize kartlarımızı açık oynayamıyorz ben çekiniyorum bunu yenmem gerekiyor ki ilerleyen zamanda daha kötüsü olmasın 😏
zarifhanim benimde erkek kardeşim var bir gün olsun onu da alalım demedim. Geçen gün sırf görümcemi almak istediği için yaptığmız planı iptal ettm gitmek istemiyorm hevesim kaçtı dedim 🤷🏻♀️
kbcr23 Eşyanız mobilyanız alınmış diye evlenmek zorunda değilsiniz. Nişanlınızı sevdiğiniz için katlanıyorsunuz anladığım kadarıyla ama şöyle düşünün yarın evlendiğinizde bu sefer sürekli ablası evinize geldiğinde, koltuğa oturduğunda içinizde hep nişanlılıktan yana böyle bir sorun kaldığı için evinizde de bunları düşündükçe mutlu olmayacaksınız. Yani yine aynı sorunları yaşayacaksınız sürekli sinir olup duracak mısınız? Kötü gelin diye nitelendirilen kadınların çoğu aslında nişanlılık sürecinde yada yeni gelinken her şeye katlanıp biriktirip sonradan patladığı için kötü oluyor. Önceden böyle değildi evlenince değişti denilenlerin çoğu böyle. Benim düşüncem kimseye yaranmak zorunda değiliz, kötü olacaksak baştan olalım, tanıyan da sonradan değişti demesin.
kbcr23 nişanlılık süreci bu yüzden var iyi ölç tart biç. Sonradan pişman olmayasın. Şimdi böyleyse senin sözünün bir önemi yoksa evliliğinden nssıl olur bunu da düşün.. Suyu bulandırmak istemem ama nişanlılık dönemi bu yüzden var birbirini iyi tanıyın diye.
zarifhanim yahu gelsin otursun kalsın ama iyi anlaşalım bi günü bir gününü tutmuyo bazen iyi davranıyo bazen beni düşmanı gibi görüyor iyi anlaşsak okey mesela bende bi görümceyim yengemle o kadr iyiyz ki abimden önce gelir benim için görümcemle de böyle yakın olmak için uğraştım yok kız kendine rakip bellemiş beni resmen
kbcr23 ama iyi anlaşamıyormuşsunuz. Bunu da göz önünde bulundurun yani şimdi sorun ise evlenince de devam edecek aynı sorun.
zarifhanim tabiki de öyle kendisi de bi evlenmiyor ki kurtulaym 😮💨 o da nişanlıydı ayrıldı çock başkasınla evlendi nişanlısı bile tahammül edememiş ben nasıl edicem 😂
kbcr23 valla şimdi şöyle birşey var. Evlenince en güzel zamanlarini çocuksuz full eşinle geçireceğin zamları zehir etmek istemiyorsan en bastaann ta şuanda konuşmak zorundasin. Önce kavga etme işve cilve ile çözmeyi dene. Baktın olmuyor sert bir dil ile kararlı olduğunu anlatırsın.