kbcr23 üzülerek söylüyorum ki evliliğinde daha çok sorunla karşılaşacaksın eşin sınır belirlemesini bilmiyor ne kadar saçma ya bu erkekleri hep birileri yönetmesi gerekiyor sanırım çok arada kalacaksınız

kbcr23 evlilikte misli misli fazlasını çekeceksin herşeyi açık açık konuş ve sınırlarını belirt bunun için yüz göz olursanızda hakkınızda en hayırlısı olmuş olur

kbcr23 işte yönetilen erkeklerde bir tek karısının sözüyle yönetilmiyor yarın anası senin hakkında bişey söylese yada bacısı tepki vermeyeceğine eminim hiç şaşmazlar çünkü

etoile ben kaç senelik evliyim eşim gorumcemi.zorla dışarı çıkarır. Karımla vakit geciricem onlar ne alaka der. Evde kalınca mesela gelmesinler der yatıya dkdkmd

Oozzggee ayrılın demekle olmuyor maalesef geçmiş yıllarım çabalarım emeklerim var daha hiç bu konunun üzerine konuşmadık bilemiyorum belki anlayışla karşılar belki ona ters gelir biraz bozulur ama sonuçta bilir ki ben ilişkime kimseyi dahil etmiceğmi belki aynı şeyleri tekrarlar birilerni yanımıza almayı teklif eder ama bu kadar sık yapmaz belki empati yapar haklı der konuşup görücez bakalım 🥺