fatima19 Kekillikamisci Dilan Polatın kara para aklamasının ortaya çıkmasından önceki hayatına gülüyorum 😂😂😂 kah kaha atıyorum 😂😂😂ve kocası kılıbık olanlara kuyruk gibi karısının götünde dokananlara ağzının içine bakanlara gülüyorum😃😃😃
Susdinle Kekillikamisci hani bazı bebekler annelerinden başka hiç kimseye gitmezya ona çok gülüyorum başıma gelse hiç sıkılmam. 🤣
Miniko2023 Kekillikamisci sabır taşı olanlara bebeğinin uyumadigina ağladığına her zaman güzellikle yaklaşıp asla kızmayan sesini yükselmeyen annelere guluyorum
kleopatranizzz Kekillikamisci evi Heer zaman temiz olanlara Evlenince önce ailesinden boşayan kocalara ( kocam fazla düşkündür de ) Çocukları naparsa yapsın kızmayıp olgunlukla karşılayanlara Hicbirseyi kafasına takmadan gülüp geçenlere Cook cokkk cokkk gülüyorum bunlara
dilhun Kekillikamisci #çocuğunun uykusu düzenli olana gülüyorum #kurutma makinası olana gülüyorum #kocasi maç düşkünü olmayana gülüyorum #mutlu sağlikli yuvasi olana gülüyorum #Sevgi ve saygi üzerine kurulu bi evliliği olana gülüyorum #hayallerini gerçekleştirenlere gülüyorum # ######hatta bunlara gülmekle yetinmeyip random atiyorum #####
Yasak_elma Kekillikamisci Bende hamarat ,titizmi titiz,on parmağında on mağrifet,hızlı,pratik kadınlara gülüyorum hahahaahaaa🤣🤣 Birde hazır cevaplara gülüyorum Kurt gibi uyanık ve zekilere gülüyorum ahahahaha🤣🤣