Lalderiin Ynrhy ben de diyorum ki bana gelip bir abla, büyük olarak konuşsaydı anlayışla karşılardım. Ben hata yaptıysam bana hatamı söyleyip güzelce güzel dille ben anlardım. Özürümü dilerim ben özür dilemekten gocunan biri olmadım
Asklepios Lalderiin sana yanlış yaptığını söylemeye gerek var mı 21 yaşında insana da bebeğe çoluğa çocuğa laf söylememeyi biz mi öğreticez
Asklepios Lalderiin yanlış yapmak nedir biliyor musun? İşind hata yaparsın yanlıştır. Birine haketmediği halde kötü veya iyi davranırsın yanlıştır. Güvenilmeyecek birine güvenirsin bu dur yanlış. Hiçbir şey yokken 7 aylık çocuğa senin çocuğundan çıksın demek yanlış değildir.
Asklepios Ynrhy ne bırakıcam kanka ya. Bana desin ben ağzının payını veririm. Hepimizin kırmızı çizgisi bebekleri. Sana yapsa sen tamam deyip bırakacak mıydın
2cocukannesi Asklepios hep öyle olur zaten. Allahım çocuklarımızı korusun böylelerinden inşallah her gün dua ediyorum. Şimdiki nesilde gerçekten uyanma yok
Lalderiin Asklepios sizin bana hakaret etmeniz doğru mu yani? Benimki yanlışta sizin ki doğru mu? Geldiğinizden beri herkese sayıyorsunuz. Bana da saydınız. Ben hata yaptım belki siz de hatayla karşılık verdiniz. Bana güzel dille söyleseydiniz sorun yoktu sonra tartışma haline geldi
Ynrhy Asklepios tamam bak haklısın ama cocukluguna ver yaşının küçüklüğüne ver düşünememiş olabilir sanal alem bura siktr et
2cocukannesi Sacmaseyler1 çok doğru yazdın sabahtan beri anlatmak istediklerim ama anlamıyolar beyin yok. Çocuğun yaparsa utanmazmısın diyorum yok diyo onun tercihi o da bi birey diyo şaka gibi 🤦🏻♀️
Sacmaseyler1 2cocukannesi onlar anladıkları gibi yaşıyorlar. Vermiş anaları ellerine telefon arkadaşıma gidiyorum deyince ne bi sorma ne bi takip başı boş bırakmışlar. Anlamazlar bizi arkadaşım bunlar. Çocukları olunca görürüm atıp tutanları. Hemen dinden vuruyor bok yiyesiceler. Eğer islam ülkesinde yaşıyorlarsa bizim fikirlerimize saygı duyup çenelerini kapayacaklar.
2cocukannesi ZRaporu pardon ama unuttum sizin için ben sıkıcıyım da burda size küfür eden hakaret edenler sıkıcı değildir. İnsanlıktan anlamazsınız siz. Ama hakaret edince insan gibi söyleseydiniz derdiniz yukarıdakinin yorumu gibi sonra yalvarıyosunuz
Asklepios Ynrhy kanka çoluğa çocuğa laf söylememeyi öğrenirler bu saatten sonra. Bayraklı adliyesi 30 dakika uzaklıkta. Hiç üşenmem yarın çocukla giderim
Lalderiin Ynrhy benim hayatımı bilmiyor sanki ben 10 kişiyle birlikte oldum. Yollu demek yakışıyor mu bir anneye? Ben yine diyorum hata yapmış olabilirim ben hiçbir zaman hatasını kabullenmeyen, özür dilemeyen bir insan olmadım.
Lalderiin Asklepios siz bana yollu dediniz hanımefendi ben bunu diyorum size. Siz bana laf saydınız ben de size saydım. Tartışma haline geldi
Lalderiin Lalderiin belki siz bana sinirle dediniz ben de size. Güzel dille de anlattım siz de hep ailemi vurdunuz, şahsıma hakaret ettiniz. Hoş mu
2cocukannesi Sacmaseyler1 aynen öyle. İnsan gibi anlatıyosun çok sıkıcı diyolar kavga edip hakaret ediyosun insan gibi anlatsana diyolar gel de anla ne 💩 istediklerini
ZRaporu 2cocukannesi ulan aptal mısın diye hakaret eden sensin zaten bende uzatmamak için yazmıyorum gelmiş burada yalvarırsın diyorsun andaval senin neyine yalvarıcam