lanjalee melebek çok şükür gerçekten iyi ki varlar ameliyatlı haliyle bile ben ona bakmaya gittiğimde oğlumu oynatıyordu oyalıyodu ❤️
lanjalee melebek biri bana duygulandım falan diyince hemen gözüm doluyo ya 🥹 çok saçma bi huy ama valla bende duygulandım şimdi dur ağlamayalım
melebek lanjalee Ben de biri karşımda ağlayınca hemen gözlerim doluyor 🥹 biz şimdi durduk yere niye böyle olduk? 🥲😅
lanjalee HurremSultan yaptığına eminim temizlik bitmez keşke bi defa yapsak hep temiz kalsa hiç kirlenmese 😅
HurremSultan lanjalee keskeeee kız bugün bile salonu iki kere supurdum düzenledim😒😒 şimdi uyandilar bakalım daha kac kere yapcam🥲🥲
lanjalee HurremSultan ben bugün izin verdim kendime sabah eşim işe gitmeden süpürdü bi kez yarına kadar götürür bizi 😅
HurremSultan lanjalee keşke bende de öyle olsa bazen kendime izin veriyorum bugün suourmiycem diyorum akşam halı örtüsünü kenara sirkeleyip evi düzenliyorum o kadar kırıntı çıkıyor ki😒😒 halbuki heo masada yedirmeye çalışıyorum 😂
lanjalee HurremSultan ben çok büyük konuştum bu konuda hep herkese dedim sericem örtüyü sandalyesinde yicek öyle alışıcak benim oğlum elinde yiyecekle gezmicek falan hehe görürsün o zaman gelince derlerdi gördüm gerçekten ortalığın içinden geçiyo benim ki 😅
HurremSultan lanjalee ben dikkat ediyorum öyle.yedirmeue çalışıyorum ama çocuk işte ağzındaki yemek ile geziyor atıyor çıkarıp falan of😂😂
lanjalee HurremSultan bende dikkat ediyorum ya ama işte dediğin gibi nasıl batırıyor hem etrafı hem kendini anlamıyorum 😊