Bubenimoykumm 1eylull 2si biter 3ü başlar sendrom lar bi bitmiyor. Biz şimdi büyüme dönemindeyiz çatışıyoruz bak ergenlik dönemi demıyorum sırada o var 😁😁
fatima19 lanjalee 21 yaşında 2 oğlum var 17 ve 2 buçuk aylık😁 “erken evlendim sanki kovalayan vardı😂”
lanjalee HurremSultan biraz öyle olmuş ama olsun nasip mutluysan herşey yolundaysa iyi bile yapmışsın 🥰
lanjalee superisi_ maşallah Allah bağışlasın yakınmış bebişlerimizin ayı Eylül doğumlu o zaman benimki de Ekim 🥰
lanjalee piyangobileti Allah bağışlasın yaşımız da yakınmış bebişlerin ayı da nasıl gidiyo peki bizimki çok yaramaz düz duvarlara tırmanıyo 😅
Bubenimoykumm lanjalee hepimizinkini inşallah. Güzel ömürleri olsun. Tabiki ara vermek çok zor. Ya deli cesareti peş peşe büyüteceksin ya da benim gibi delireceksin 🥲😁 hele ikinci erkek çocuk çok hareketli maşallah. Sabır kalmıyor bazen.
fatima19 lanjalee evet ne kadar güzelde mutluda olsan insan manevi yoruluyo genç yaşta anne olmak eş olmak gelin olmak zor ya🙂
HurremSultan lanjalee evet çok iyi cidden bu kadar uykusuzluğa 35 yaşımda tahammül edemezdim sanırım 😁🥲🥲🥲
Deli-hatun lanjalee 29 yaşındayım 30dan gün aldım 11 gün sonra 5 yaşına girecek kızım 29 ay 5 günlük oğlum var
1eylull Bubenimoykumm 3 yaş sendromu bana 2 yaşı arattı.Gece uyandı kızım ve saçlarımı topla diye ağladı,o kadar diyeyim 😂