Selam kızlar 4 ay önce iyi bi hastenede sezeryan doğum yaptım estetik lazer dikişliyim dikiş izinin kızarık olması normalmi sizinkiler nasıldı ne zaman geçti
Sezeryan dikiş izi
barbieee Ben doğum yapalı 1.5 seneyi geçti çok belli değil ama yine de ince bir çizgi var
Sevdam60 1 ay? Çok iyi
belladonna Evet canım
belladonna hiç iz kalmaz diyenler sezaryen doğum yapmamış bence 😄
1eylull Bana da öyle geliyor 😀
barbieee benim ameliyat yerim afedersiniz ama tam vajina bitiş yerinde hatta vajina üzerinde bile diyebilirim ebe şaka yapıyordu doktor bey bikini giyebilin diye aşağıdan kesiyor diye. Bakıyorum bakıyorum iz resmen kapanmış kenarlardaki kabarıklık kalmış sadece
barbieee benim 2 sene oldu.
Sezeryan sonrası 10. Gün muayeneye gidince doktor beyaz tenli olmanın faydaları dedi çok güzel kapanmış vs dedi. Bikaç ay sonra tam iyileşince kızarıklık hafif kabartı oldu. Şuan yarısı yok gibi yarısıda çok hafif pembe bi çizgi.
Bayağı aşağıdan kestiler zaten.
Valla oranın izi kalsa nolur göbek çatlaklardan olmuş harita 😅🥲 o hafif kalır..
barbieee benimde 4 ay, bir kısmı kızarık halen, bir kısmında kızarıklık geçti ama nasıl anlatayım bikini giymeye kalksam izi kapatır, iyice aşağıdan kesik atmış. Genelde özel hastanelerdeki doktorlar buna dikkat ediyor goruntuyu cok bozmamaya calisiyorlar ama ne yaparsan yap o iz tamamen yok olmaz gibime geliyor dikkatli bakıldığında illaki belli olur zamanla gorucez bunuda