Selam kızlar 4 ay önce iyi bi hastenede sezeryan doğum yaptım estetik lazer dikişliyim dikiş izinin kızarık olması normalmi sizinkiler nasıldı ne zaman geçti

barbieee sonradan geçiyor mu bilemiyorum öyle olmasın diye yara izi kremi kullanıyorum iz kalmasın incecik çizgi kapansın diye

barbieee Ben doğum yapalı 1.5 seneyi geçti çok belli değil ama yine de ince bir çizgi var

barbieee benim ameliyat yerim afedersiniz ama tam vajina bitiş yerinde hatta vajina üzerinde bile diyebilirim ebe şaka yapıyordu doktor bey bikini giyebilin diye aşağıdan kesiyor diye. Bakıyorum bakıyorum iz resmen kapanmış kenarlardaki kabarıklık kalmış sadece

barbieee benim 4 ay kadar oluyor başlarda kırmızıydı şu an pembemsi bir renk ileride ne renk olur bilmiyorum 😂 hyalrgyne diye bir krem kullanıyorum her gece çok az kaldı hatta bitmek üzere doktorum iz için önermişti

barbieee benim 2 sene oldu.
        Sezeryan sonrası 10. Gün muayeneye gidince doktor beyaz tenli olmanın faydaları dedi çok güzel kapanmış vs dedi. Bikaç ay sonra tam iyileşince kızarıklık hafif kabartı oldu. Şuan yarısı yok gibi yarısıda çok hafif pembe bi çizgi.
        Bayağı aşağıdan kestiler zaten.
        Valla oranın izi kalsa nolur göbek çatlaklardan olmuş harita 😅🥲 o hafif kalır..

1eylull işimi bulamıyorum kaçmış olmalı 😜😂😂😂

kanalize contratubex yazmıştı doktor bana çokta bi faydası yok gibi

barbieee 1 yıl oldu çizik şeklinde duruyor kızarmış falan değil ama çizik belli yani kalacak o tamamen eski haline asla dönmez

barbieee benimde 4 ay, bir kısmı kızarık halen, bir kısmında kızarıklık geçti ama nasıl anlatayım bikini giymeye kalksam izi kapatır, iyice aşağıdan kesik atmış. Genelde özel hastanelerdeki doktorlar buna dikkat ediyor goruntuyu cok bozmamaya calisiyorlar ama ne yaparsan yap o iz tamamen yok olmaz gibime geliyor dikkatli bakıldığında illaki belli olur zamanla gorucez bunuda

superisi_ dikis yeri bende suan bile cok kasiniyor kasinti oldumu sende. Doktor sorun yok kaşına kaşına gececek dedi ama kasiyamiyorumda zarar vermeyim 😆