melebek superisi_ Peride’ye kazık çakıyomuşum, siz meğer gidiyomuşsunuz. Valla olur mu olur, çok gaza geldim 😂
Cicekliperde melebek numarasını verdi aslında. Ya ben biraz asosyal bir insanım. Yazsam rahatsız eder miyim bilemiyorum. Deprem zamanı girip numarasını yazmıştı, yardımcı olmak için. Bu tarafta evleri falan varmış. Sonra konuştuk daha konuşmadık. Yarın yazayım. Epeydir burdayım. Daha yeni realiteye taşıdıklarım var. Bir de ben bir giriyorum sonra bi ara girmiyorum falan kaçırıyorum işte o an her şeyi 😂
melebek Cicekliperde Ay, baksana unutmamış seni, deprem olunca aklına gelmişsin 🥲 bu çok kıymetli 🤍 bence de yarın bi konuş, bazı şeyler bazı şeyler için sebeptir. Bak, konu nereden nereye getirdi bizi. Hadi bi sigara da vefalı arkadaşlar için 🚬
melebek Cicekliperde Bir kitap olmuş 120₺! Ben ki materyalist bir insanım, somut bir şey olmadıkça okuyamazdım, ekonomi beni Storytelci yaptı 😂
Cicekliperde melebek zor olmuyor mu? Ben de niyetlenip vazgeçiyorum. Herkes yüz tl verirse sepetimdeki kitapları alabilirim. Haydi bakalım pamuk eller cebe
Cicekliperde melebek çok duygulandım şu an. Ben balık burcuyum bir ağlarsam perideyi sel götürür , yel götürür
Cicekliperde etoile bir insan urfwya niye gelir ki 😂😂🤣 tamam canım haber et belki yakınımıza geliyorsundur
sirinhatun_ Cicekliperde melebek etoile Yanlış anlayan ve fevri davranan ben oldum burada mesajları tekrar okuyunca haksız olduğumu anladım kusura bakmayın..
melebek Cicekliperde Benim de yükselen balık. Neyse ki yükselen 30’dan sonra etkiliyor insanı. 2 sene sonraya saklıyorum gözyaşlarımı… 😂
sirinhatun_ etoile ben seninle hiç bir zaman problem yaşamadım zaten benlik sorun yok severim seni iyi birisin
melebek Cicekliperde Bak, aniden gelen linç, balkonda sigara içmek… her şey var bu karikatürde. Bizde de böyle bir karikatür kültürü var işte, arada serpiştireyim 🤪
sirinhatun_ Edademircan senin erkek mi kız mı olduğun belli değil çoğu kişi abi diyor hangisi bende kararsız kalıyorum artık kime cevap vereceğimi şaşırıyorum