sirinhatun_ melebek anladım teşşekür ederim açıkladığın için herkes abi diyince bende şüpheye düştüm o yüzden sordum genelde siz şüpheleriniz de yanılmıyorsunuz hayırlısı bakalım
melebek Cicekliperde Kurtuluş’taydık, üni’yi bitirince orada kaldık. Şimdi ev aldık, başka ilçeye taşındık. Bu kadar bilgi yeter 😂
Cicekliperde melebek son şifreyi anlamadım 😂😂 ama ben şeydeyim orda. Timur’un fillerini sakladığı yerde
sirinhatun_ etoile Yaranmak için demiyorum gerçekten bak siz neyden şüphe etseniz doğru cıkıyor ermiş gibi birşeysiniz 😂 benim gözümde melebek sen ve etoile her sorunu cözer oldunuz peride kim saklı varsa ifşa edildi dikkatli davranan birisiniz
sirinhatun_ melebek Yok ya ben orada değilim zamanında uydurduğum bahane diyelim dilim varmadı diğerini Demeyi 🙈ben tokata yaşıyorum
melebek Cicekliperde Ahahahhaha şu hani havaalanından çıkınca Belko otobüs şoförünün mikrofona ağzını dayayarak söylediği ışıklı Tokileriyle Ankara gazinolarını andıran ilçe mi?
Cicekliperde melebek havaalanından Belkoya bindin. Güzel. O ışıklı ilçeye varmadan. Herkesin güldüğü (tebessüm) şehir ahhehah . Bulmaca gibi oldu