Usnac95 bizde oyle 8 yil birlikteydik sonra evlendik hatta butun nisan kina dugun cok asiri heyecanliydik kayinvalideme fotografci ilk defa birbirine boyle askla bkaan bir cift gordum demis cok sasirmistim.evlilikte beklentim sevgi,saygi,ve hayat musterek denildigi gibi bana herseyde acaba yardim eder mi diye dusunuyordum kendisi bekarken odasini falan temizlerdi giyimi bakimi iyidi evlenince nasil olur diyordum cok sukur diyeyim gercekten hic boylesini tahmin bile edemezdim.isten gelince yorgunsun bosver disardan yeriz,h.sonu olunca hadi bi yere gidelom,temizlik olunca dip bucak pandemi doneminde ikimizde yillik izindeydik hadi temizlik yapalim deyip beraber yaptik,camini koltugu herseyi sildik beraber,hamilelik doneminde cok cok rahat hamilelik yasatti bi donem kanama gibi oldu kendini yorma dedi doktor temizligi o yapti hemde cok icime sinmisti,dogumumda heyecandan benim acimdan aglamis strese donmus zor durmus disarida simdi bebegimle ilgilenir doyurur uyutur oynar kitap okur isten gelse bile benim yukumu cok hafifletir cok sukur diyorum kimi zan yemek temizlik camasir atamadigim hic bisi yapamadigim oldu yine bisi demedi gercekten Allah herkese boyle esler nasip etsin