sayee Mükemmel temizlik yoktur,bir şeyler hep pis kalacak. Mükemmel hafıza yoktur.Ne yaparsan yap bazı şeyleri unutacaksın. Mükemmel yemek yoktur,illa ki yiyenlerden biri bir şeyin farklı olmasını bekler. Mükemmel tatil yoktur,mükemmel sofra, mükemmel ilişki yoktur,mükemmel diye bir şey yoktur. “Var ama sana yok” değil,başkalarında da yoktur. Kimsede yoktur.Senden saklanan bir şey değil yani,o sebepten rahat olabilirsin 💜 Sizin eklemek istediğiniz bir şey varsa beklerim 😊
belladonna sayee Mükemmel insan olmadığı gibi, mükemmel anne baba da yoktur. Sadece birlikte yaşanan mükemmel ve sevgi dolu zamanlar vardır. 💫
Senanur-35 Mükemmel bebek yoktur bazen bende olduğu gibi 10 saat geçsede uyumak istemez, Mükemmel koca yoktur bazen benimki gibi tribal enfeksiyon geçirip uyur( sebep yatağa çağırmış gitmemişim.)Çocuk uyumuyor diyorum anlamıyor kudurdu mu ne🤦🏻♀️
Senanur-35 Zamansiz_ anlık öyle bir durum içerisindeydim yazdım. Sizi rahatsız eden ne? Güzelim posta ne olmuş?
sayee superisi_ Tıpkı bizim de kusurlarımız olduğu gibi 😊 Kusur görenlerden değil,kusur örtenlerden olalım inşallah🌺