ikonikadin canım benim şuanda büyük bir imtihandasın asla böyle bi şey için ne kınarım ne yargılarım bende aynılarını yaşadım. Ben aile baskısıyla kapanmıştım büyüdükçe arkadaşlarımın giydiklerine saçlarının şekillerine özendim çok açılmak istedim bir ara bunalıma girecek kadar bile oldum. Çok şükür açılmadım şimdi o kadar çok seviyorum ki şallarımı feracelerimi.. kendimi kapalıyken çok güzel görüyorum. Bence öncelikle bakış açını değiştirmen lazım çiçeğim. Evet düşünmeden ağırlığını kaldırabileceğini bilmeden girdin bu yola. Ama şöyle düşün, Allah dağına göre kar verir. Tabi ki mesleğini hala devam ettirebilirsin tesettür buna engel değil ki. Ha kendini paylaşmazsın makyaj yaptıklarını paylaşırsın mesela. Hiç yapma diyemem çünkü bende azda olsa makyaj yapıyorum bırakamıyorum en azından dikkat çekmeyecek kadar yapmaya çalışıyorum. Eminim ki üstesinden gelebilirsin. Kapanırken düşünmedin ama açılmadan çok iyi düşünmeni tavsiye ederim. Bunlar şeytanın vesveselerinden başka bir şey değil. Eğer kulak asmazsan Allahın emrini layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum 🥰 tabi kimseyi zorlayamayız açılsan da kapalı kalmayı seçsen de senin hayatın senin kararın. Allah gönlüne ferahlık huzur versin inşallah 🤲🏻🌸