sayee Teşekkür ederim ☺️
🌿Ben ilk olarak sonradan arayışa girmeden Allah’ı tanıdığım ve bu şuurla yetiştiğim için şükrediyorum. Ya tanımasaydım, ya haşa inanmasaydım ne kadar beyhude bir ömür geçirirdim.
🌿Kocaman yer kaplayan profesyonel fotoğraf makinelerinden daha iyi gören iki gözüm için, hiç bir çaba gerektirmeden sürekli kan pompalayıp onu bedenimin her yerine dağıtabilen kalbim için, hiç bir ücret sarfetmeden nefes alabildiğim,yani sağlıklı ve hayatta olarak kimseye muhtaç olmadığım için şükrediyorum.
🌿 Anne olduğum ve hayattaki en iyi anneye sahip olduğum için şükrediyorum. Çünkü aşktan daha derin duygular olacağına, bir insanın maddi manevi duygusal anlamda kendinden çok bir başkasını düşünebileceğine yaşayana kadar ihtimal vermezdim.
🌿Düşünüp akledebilen, cüzi iradeye sahip, derdimi anlatıp dermanını düşünebilecek, duygularımı düşüncelerimi ifade edebilen bir varlık olarak yani insan olarak dünyaya geldiğim için şükrediyorum.
🌿 Liste uzar gider ama 5 tane olacağı için sonlandırmam gerekiyor. Rutinlerim ve sıradanlığım için şükrediyorum. 🤍