• Spor
  • Zinciri kırma 💪🏻Hergün Leslie yapıyoruz 🏃🏻‍♀️

1 ocakta başladım 💪🏻
Her gün yapmayı hedefliyorum,
tabii ki yediklerime dikkat ederek🥗
Amacım çok yoğunsam bile 15 dakikalık videosunu yapıp hiç boş vermeden zinciri kırmadan ⛓️ sporu hayatıma katabilmek 💯
Bugün vaktim var 3 mil videosunu yaptım 40 dk 🔥
Zincir ne alaka derseniz 😄 hergünü bir zincir halkası kabul edersek bir gün eksik olursa zincir kırılmış olur 💪🏻🙂
Var mı benimle zinciri kırmayacak hatunlar 😍❤️‍🔥

rihannaa ayy bende çok istiyorum ama çocuklarım aşırı yoruyor anca akşam vakit oluyor onlar uyuyunca o zaman da benim pil bitmiş oluyor

rihannaa tatilden yeni döndüm hafta ici oldugu icin motive degilim bu tarz seyleri hep hafta basindan baslama gibi bi huyum var🤣

Mom88 ben normalde hep gece yapardım sporumu bekarken tabii 😄
      Şimdi gece pilim bitmiş oluyor anca evi topla yat.
      Sabah uyanır uyanmaz yapıyorum enerji veriyor mutluluk hormonu salgılatıyor zaten spor yapmak çok iyi hissediyorum 😍 zaten hedefim diyet yapamasam bile sporumu yapiyim hareketsiz yaşamaktan heryerim ağrımaya başladı 🥴

Sabah kalkıyorum hemen bebişin kahvaltısını hazırlıyorum mama sandalyesinde o kahvaltısını yaparken bende sade türk kahvesi veya filtre kahvemi yapıp içine 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı atıyorum (kilo vermeye yardımcı) kahvemi içer içmez leslie açıyorum ama leslie yaparken çok sıkılıyorum .
      Tv den leslieyi açıp sesini kapatıyorum tamamen telefonumdan sevdiğim hareketli şarkılardan açıyorum 😄 böyle oldumu hem şarkı söyleyip hem şarkının ritmine kapılınca daha hızlı bitiyo valla 😁 leslile sonrası dambılla kol sırt göğüs hareketleri yapıyorum 😍spor bitince azcık dinlenip hemen kahvaltımı yapıp sonra duşş miss gibi o vucudunun rahatlamışlığıyla tüm günüm mutlu daha enerjik geçiyor 😌 inşallah bu böyle devam eder tek olmazsam birbirimize destek motive olursak düzenimizi oturturuz 💪🏻
      Vucut ölçümlerini yapanlar başlasın öncesi sonrası farkı görebilmek için 🔥🔥🔥