Merhaba.
Nişanlımla 3 defa ilişkiye girdik ama boşalıp boşalmadığımı anlamadım. Kadınlar da erkekler gibi mi boşalıyor?

Kadınlar erkekler gibi boşalmıyor canım.

igze0101 ardından boşalma drdiğiniz erkeklern gibi çok sıvı geliyormu yani ben de orgazm oluyorum ama erkek gibi sıvılar fışkırmıyor sonra dan sümükümsü birşey oluyor öyle değil mi yanlış mı biliyorum

• Jlo bunu beğendi.

adore Bu kadından kadına değişiyor. Kimisi ıslanıyor kimisi işer gibi boşalır. Örneğin işer gibi boşalıyorum ve bacaklarımdan akar. Bu tamamen g noktanızı bilmenizile de alakalı o noktayı bilince size zevk veren pozisyonda seks yapmak sizi hem orgazm eder hem de boşaltır.

Annesi-bebesi valla bende bununla ilgili post actım ilişkiden zevk alıyorum ama orgazm oluyormuym bilmiyorum

10 gün sonra

senOlsanBari Kişiden kişiye göre değişir bu kiminin iç tarafta kiminin dış tarafta Eşinizle seks yaparken o an sadece boşalmaya odaklanırsanız bulmanız biraz zor. O anın tadını cıkarın farklı şeyler deneyin. Örneğin siz eşinizin üzerindeyken kendinizle oynayabilirsiniz ya da eşiniz de eliyle oynayabilir. İlla ki bulursunuz

eros zevki yaşıyorsunuz demekki Helalll😁 hiç öyle olmadımm

Bal-_- ben cok nadir iliskide sürtünerek oluyor genelde elle oluyor ama iliski sırasında hic olmadi g noktasını bulamiyoruz😂