Caanım kızlar var mı kullanan aranızda? Ped kullanmaktan çok sıkıldım😂 Artı eksi yönleri neler anlatabilir misiniz?

Medusa
    Artı ve eksi yönünü bilmiyorum aşkım ama trendyoldaki yorumları çok güzeldi 😅 ben de bir ara favoriledim ama kaldı öyle

Medusa bi ara bende araştırdım yorumları okudum sonra biri yazmıştı ki içimde kayboldu tutamadım kaçtı çıkaramadım falan doktor çıkardı falan diye korktum vazgeçtim 😅😂

Medusa instagram da melis kocal diye bir kadın var bir kaç yıldır kullanıyor ve hepsini ayrıntılı anlatıyor. İşte nasıl dezenfekte edeceğini silikon tipinin ne olması gerektiğini sızdırıp sızdırmadığını filan ona bakabilirsin.

lanjalee ya konuyla alakalı değil ama kullanıcı adına bayıldım şu an ekmek teknesi izlerken görmem de ayrı tevafuk oldu 🤭

lanjalee 😅😅
            Ben de cesaret edemedim ama böyle olduğunu bilmiyordum şimdi hiç cesaret edemem herhalde 🙈

ZRaporu hahahh sağol ya ben o dizinin hastasıydım arada hala açıp izliyorum 😅

belladonna yok yok biz ped tampon falan devam ben tampondan bile korkuyorum mecbur olmadıkça kullanmıyorum 😊

Medusa

Bilgim yok ama postunda muhabbete geldim. Şikayet etmezsin inş?