Gittibimilyarlikmobilya Artemis_ Çekişmeli tanıklar dinlendi diğer ki duruşma da karar verilecek hakim onaylarsa boşanma tamamen gerçekleşiyor mu ? Yoksa yine bekletiyolar mi onay olsa bile
Artemis_ Gittibimilyarlikmobilya onaylama olmuyor dava görülüp erteleniyor yine inceleme yapcaz diyorlar bu süre zarfında sizin istekleriniz dinleniyor uzlaşışmaua çalışılıyor 1-1,5 sene anca düşer o dava. Bence anlaşın çabucak bitsin. Arkadaşım evlendi 1 hafta evli kaldı çekişmeli boşandı 1 sene sürdü tamamen boşanıp davanın sonuçlanması. Şimdiki aklım olsa anlaşırdım giden aylarıma yazık diyor..
Gittibimilyarlikmobilya Artemis_ Maalesef anlaşılacak biri değil. Ama bosanmak için ona uygun sartlar sunucam. Zaten karşı şahısla 2,5 yıldır ayrıyız bu da bir avantaj oluyormuş.
blcozg Gittibimilyarlikmobilya bende aynı durumdayım 5 martta son tanıklar dinlenecek ne zaman sonuçlanır çok merak ediyorum benim ki hiç duruşmalara da gelmiyo avukatı falan da yok
Gittibimilyarlikmobilya Bosaniyorum Anlaşamadık iletişimsizlik, söylemek istemiyorum ama birlikteliğin yok denecek kadar az oluşu, yalan, ilgisizlik, ailesinin araya girmesi, sorumsuzluk bla bla
Bosaniyorum Gittibimilyarlikmobilya kız deli sen bensin ya 🤣 aynı sorunlar bizde de var ya peki o son yeter ya dediğin nokta neydi ben diyorum bir yol alıyorum adam geri bizi getiriyor çocuğa kıyamıyorum vs diye diye uzadı
Gittibimilyarlikmobilya Bosaniyorum En son ailesi ile beraber kalmamız gerekiyordu ben istemedim sonra başka eve çıkmak için anlaştık o vazgecti iyi ki vazgeçmiş ben zaten soğumuştum o zamanlar çevre ne der veya çocuğu elimden alır mı diye korkum vardı.