Hanımlar merhaba benim 2 3 aydır devam eden bi uyku problemim var uykuya dalmakta zorluk çekiyorum uykum var ama dalamıyorum tam uyucakken bebeğim uyanıyo yine uyuyamıyorum uykum kaçıyo gece uyumayı o kadar çok özledim ki anlatamam bi öneriniz var mı aceba
Uykuya dalamama 🥴
dbk50 doktorumuz bize 4. Ay biterken artık uykusu azalmaya başlar dedi, dediği gibi de oldu. Sabah 6 da mama yiyor uyuyor 10 da mama yiyor uyuyor 12 de kalkıyor artık ve 4 gibi uyuyor yarım saat sonra 6 gibi yine 15-20 dk uyuyor gece 11 de zor uyutuyorum. Nasıl düzene girecek bilmiyorum İnan ama çok kötüyüm 😂😂
dnz23 6da uyutmayip 8 veya 9da gece uykusuna uyut ben o zamanlar gunde 3 uyku yaptirip 8de gece uykusa yatiriyodum 9. Aya kadar hergun 8de uyudu gece uykusuna cok rahattim simdi son ataktan dolayi uykusu bozuldu baya 11 i buluyor ilk defa
dbk50 yok ben dnz23 hanima yaptim o yorumu ayriyeten sizin furumunuzu bende yasiyorum dun gece bebegim kustu tum gece uyuyamadım sabahda asla uyuyamam bi kere uyandimmi uyku tutmaz bi care buladim sadece alistim artik
dnz23 2 ayindan beri alistirdim ben sabah 8de uyaniyor 1 saat oyalanmanin sonunda kahvaltı yapiyor ve altini değiştirip hemen uyutiyorum o aylarda baya uzun uyuyordu 10da yatirip 1 de kalkiyordu sonra tekrar yemek veriyodum biraz oyun sonra 2. Uyku 3 de fln di o uykusu biraz kisa sirerdi sonra bi uyku daha 5 de yatardi sonra aksam yemegini hazirlarken yanimda durur yemege beraber otuturduk ben bulasiklari yikarken beni beklerdi sonra saat tam 8de uyumaya gotururdum gece 5 6 defa kalkardi sabah 8 9 arasi gune baslardik hala oyle ama suan mesela gunduz uykularina asla guvenmiyorum mesela o zamanlar evde kimse yokken 1. Uykusuna yatirir dusa girerdim 45 dkka surerdi dusum cikar onun uyanmasını bekler onunla bidaha dusa girerdim simdi asla yapamam bunu bir diger farkta simdi hareketlendi baya gece uykusuna gecmesi ilk defa 11 i buldu mesela ve gece cok kalkiyor klakmamasi gerekirken dışı cikiyor ama oda var asla yalniz birakamiyorim tutunup kalkiyor kayar duser diye korkuyorum bwsiginden iki kere dusmek uzereyken yakaladim besigi kaldirdim yerde yatiyoruz dahada tehlikeli olur gibime geliyor ortada bisey birakmiyorum ama
dnz23 bwbegin kac aylik ve uyku saatleri nedir genel olarak huysiz bi bebeinyoksa sakinmi ?
Askkadini 4 aylık genel olarak huysuz sürekli onunla ilgileniyorum ben de gün içinde ve her gün uyku saati de süresi de değişiyor. Sabah 6-7 gibi uyanır 9 gibi yine uyur 12-1 de kalkar bir daha 4 e kadar uyumaz sonra 6 da uyur 15-20 dk sonra gece 11-12 ye kadar ayakta ama her gün değişiyor nasıl yapacağım bilmiyorum bi uykumu alabilsem oturup güzel bi araştırma yapacağım ama yok gözlerim kapanıyor 7/24 🫠
dnz23 atak haftasiysa uyku duzeni olusturmaya calisma hic kendini yipratirsin cunku her bebek aynimi bu konuda bilmiyorum ama benim kizim her atak sonrasi bi huyunu deistiriyodu ayakta emiyodu atak sonrasi birakti ayakta uyumaya basladi tam bes ay her gun ayakta sallayarak uyuttum sonra bu son atakta cok sukur onuda birakti ayakta sallayarak uyuyor
dnz23 huzurlu uykular dilerim 😊