dnz23 2 ayindan beri alistirdim ben sabah 8de uyaniyor 1 saat oyalanmanin sonunda kahvaltı yapiyor ve altini değiştirip hemen uyutiyorum o aylarda baya uzun uyuyordu 10da yatirip 1 de kalkiyordu sonra tekrar yemek veriyodum biraz oyun sonra 2. Uyku 3 de fln di o uykusu biraz kisa sirerdi sonra bi uyku daha 5 de yatardi sonra aksam yemegini hazirlarken yanimda durur yemege beraber otuturduk ben bulasiklari yikarken beni beklerdi sonra saat tam 8de uyumaya gotururdum gece 5 6 defa kalkardi sabah 8 9 arasi gune baslardik hala oyle ama suan mesela gunduz uykularina asla guvenmiyorum mesela o zamanlar evde kimse yokken 1. Uykusuna yatirir dusa girerdim 45 dkka surerdi dusum cikar onun uyanmasını bekler onunla bidaha dusa girerdim simdi asla yapamam bunu bir diger farkta simdi hareketlendi baya gece uykusuna gecmesi ilk defa 11 i buldu mesela ve gece cok kalkiyor klakmamasi gerekirken dışı cikiyor ama oda var asla yalniz birakamiyorim tutunup kalkiyor kayar duser diye korkuyorum bwsiginden iki kere dusmek uzereyken yakaladim besigi kaldirdim yerde yatiyoruz dahada tehlikeli olur gibime geliyor ortada bisey birakmiyorum ama