Erkek annesi olmak zor biliyorum ama mükemmel onu da biliyorum 😍 ancak canım oğlum dün ziplarken ön dişimi kırdı 😂 bildiğiniz on disim yok tamamen yok kökünden gitti 😂😂 sizin haylazlarin var mı böyle yaramazliklari 😂
Erkek annesi olmak 😂
Ecivicivokke ayyy😂😂 cok gecmis olsun😶
Zamansiz_ 😂😂 teşekkür ederim 😂
Ecivicivokke Cok gecmis olsun 🤭 bende iki tane var biri 7 yasinda digeri 5aylik ama sükür daha böyle seyler basima gelmedi🧿😅
Ecivicivokke ooo kimleri görüyorum aşkımsu geçmiş olsun bizim kız babasının anlını yarmıştı dişiyle 😀😀😀
Moonlight_ Allah da yaşatmasın ya 😂 dönüp dönüp gülüyorum halime 😂
Ecivicivokke inanmıyorum ya nasıl yok 😂😂😂 benim oğlan da bugün burnunu vurdu😭 bu ikinci vuruşu çok sakar ya çok😭😭
TombulHatun yavrum onlar küçük günlük şeyler lütfen ama 😂😂
HurremSultan sakarlik mi yoksa hunharca sağa sola saldırmaları mi bilemiyorum ya 😳 geçmiş olsun size de 😳
Ecivicivokke bıktım bu bebelerin yaramazliklarindan keşke kirilan dokulen ev olsa sadece🥲🥲 kendilerine de zarar veriyorlar bize de 😒😒
Ecivicivokke Benim kızım da burnumu kırmış olabilir 😂
Ecivicivokke e biliyosn benimki 2 kere de kolunu çıkardı oynarken birde kız dersin seninliyle kapışır 😂😂😂
HurremSultan ayy vallahi öyle ya 😳 kendime üzülmedim şükür onlara bişey olmasın da
1eylulll aaa hadi ya gitmedin mi baktirmaya 😳😳
TombulHatun he ya seninki de maşallah yani dışı Barbie içi harbi 🤪😂
Ecivicivokke dışardan gördüm yeşil türbe 😂😂😂😂😂 benim kız aynen öyle😂
Ecivicivokke ay geçmiş olsun üzüldüm ama bi gülme de gelmedi değil valla ön diş olmadan hayal ettim de 😅 benim ki de burnumu yamulttu 😂😂 ameliyatıydı içten eğrilmiş Allahtan dıştan bişey belli olmuyo 😅😂
TombulHatun aynen aynen alevden tek farkı anası 🤪😂
lanjalee hahahah ben dönüp dönüp gülüyorum eşime de çok güzelim dimi diye gülümsüyorum adam eriyor hemen 🤪🤪 ayy şükür dıştan belli olmamış seninki de 😳