Medusa sayee Einaudi- Experience. Bazen sakinlik bazen hayat mücadelesi, ama her zaman çabalamaya devam etmek. Dinlediğim zaman bende bu duygular uyanıyor ve hep kendi hayatımı düşünürken buluyorum kendimi
sayee Medusa Bazı şarkılar size yaşadıklarınızı tekrar ve tekrar hatırlatır.Üstüne bir de müptela olursunuz o duyguya…💜
lanjalee sayee hayatım bi film olsaydı jenerikte kesin hareketli bişeyler çaldırırdım ama filmin içinde bi sahneye Oğuzhan koçtan iyi sanıyorlar şarkısını iliştirirdim 😊
Nutella_m Hayatım nasıl ni film olur ne çalardı bilmiyorum çok inişli çıkışlı ama nasıl bi film olmasını isterdin derseniz netflix te bir kadının başarı hikayesi yazsın Nobel mi alırım bilim ödülleri mi. Bilmiyorum bişey başarmak adımı tarihe yazdırmak isterdim
Susunbebekuyuyo sayee hayatım bir film olsaydı çevremden dolayı ağır dram olurdu sanırım jenerik müziğide direkt ben yoruldum hayat olabilirdi 🤣 adıda dert kapısı olsun herkesin dert yandığı halde pozitif kalmaya çalışan insan
buzdankalpler sayee “ben yoruldum hayat gelme üstüme, diz çöktüm dünyanın namert yüzüne, gözümden gönlümden düşen düşene, bu öksüz başıma göz dağı verme” net bu olurdu. Çünkü yoruldum. 20 li yaşlarımdan beri yorgunum.