direk giriyorum konuya yaşım 22 eşim de 25
Her neyse ben 18 yaşımda 5 yıl sevgili olup evlendik annem babam çok karşıydı okumamı istediler ben illede evlencem dedim. Annemi babamı bu konuda çok üzdüm😣
Evlenince 10 gün sonra hamile kaldım hamilelik döneminde eşim beni maddi olarak bunaldı kafayı para ile bozmuş. Kaç defa kavga ettik markete gider hesap makinesi açar gram hesabı yapar hangi kaşar daha Uygun’a gelir diye beni götürmez kendi alır. Artık illallah ettim. Ben ne istesem para yok der araba aldı 60 bin kredi çekti şu an onu ödüyo aylık 4 buçuk taksitle maaşı 55 60 bin değişiyo ama hala para yok diyo gidiyo altın alıyo. Mesela 55 bin aldı diyelimki 5 6 bin ayırıyo gerisini altın yapıyo bir ay bu para yeter mi araba ile işe gitmiyo dolmuşlarla gidiyo dolmuş ucız yakıt gidiyo diye ben adamdaki kafayı anlamıyorum bir şey almak istediğimde kavga kıyâmet kızıyo para hatcıyosun diye altınları benden saklıyo yerini bana asla demiyo. Babam da çık gel ben bakarım sana diyo. Sinir krizleri geçiriyorum artık gitsem mi annemlere bilmiyorum. 😭😭😭ölsem keşke gam yemem artık soğumaya başlıyorum.