Şu an neden buraya yazdığımı bilmiyorum açıkçası ama artık galiba çok sıkıldım iki buçuk yıllık evliliğim ve bir yaşında bir oğlum var eşimle gayet severek ve anlaşarak evlendik sevgililik döneminde ben üniversitede tatillerde de aile evinde olduğum için eşimle çok sık görüşemedik ama bunu dert etmiyordum çünkü zaten hareketli ve eğlenceli bir hayatım vardı açıkçası onun ilgisine ihtiyaç duymuyormuşum. Evlenip hamile kalınca iş hayatına da başlayamadım maalesef ve ikimizin ailesi de başka şehirlerde yaşıyor anlayacağınız eşim ve evim benim bütün hayatım oldu bu süreçte hep ondan ilgi bekledim ne bileyim güzel söz iltifatlar ya da özel hediyeler her şeyi geçtim sebepsiz yere günde bir kere bile öpmesi beni bir hafta mutlu eder oldu kendime dışarıdan baktıkça çok üzülmeye başladım resmen sevgi dileniyorum ondan ama o asla bunu görmüyor hep yapıyorum ya seviyorum ya demekle geçiştiriyor en kötü özelliğim ise küs kalamamak ama artık cidden kalbimin kırıldığını hissediyorum ve eşimi ne kadar sevsem de yanlış bir evlilik yaptığımı düşünmeye başladım maalesef sonumuzu göremiyorum ama bu şekilde de yıllarca devam etmesini istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum yani eğer minik önerileriniz olursa denemek istiyorum 🤷‍♀️

ayssse zaman zaman biz kadınlar böyle boşluklara düşüp bir ömür böyle devam edecekmiş gibi hissederiz ama emin ol ki bu geçici bir duygudur, onun için sen harekete geç eşine sarıl öp o da sana gelecektir çünkü erkekler bizim alındığımızı anlayamıyorlar, biz içimizde kendimizi yiyip bitiriyoruz ama onlar farkında bile değiller onun için kendini yıpratma bu genel olarak yapılarında var .

ayssse Eşinizi iyi tanımalısınız.Onu iyi tanıyıp değerlendirerek bu şekilde ona karşı beklentilerinizi oluşturmalısınız.
      Karşınızdaki kişiyi her zaman kendiniz gibi sanmamalısınız.
      Bunlara dikkat etmediğinizde maalesef daha çok hayal kırıklığına uğramanız ve daha çok üzülmeniz çok olası.
      Demek istediğim herkesin sevgisini sunma ve gösterme yolu farklıdır.
      Eşimin akşam bulaşıklarını yıkaması benim için seni seviyorum sözünden daha değerlidir mesela 😅
      Hayal kırıklıklarına karşı kendinizi korumanız dileğiyle.🌺

Cicekliperde gerçekten konuşma konusunda o kadar problemliyim ki yeni yeni bu durumu aşabiliyorum çocukluktan kalma bir baskı vardı daha ben konuşmaya başlamadan gözlerim durmadığı için karşımdaki ağlamayım diye tamam tamam sonra konuşalım diyo ama bilmiyor ki 11 yaşından beri böyle geçiştiriliyorum maalesef 🥲 ama böyle göz yaşarması değil bildiğiniz hıçkırarak konu her ne olursa olsun ağlamaya başlıyorum yavaş yavaş aşabiliyorum sankii😊

Sero-9 işte üzüldüğüm kısım sürekli benim onu öpmem yaklaşmam zaman geçirmeye çalışmam ama bir kez bile karşılık almayınca insan çok yoruluyor ama elbet geçicidir diye düşünüyorum ben de sadece anlatacak gerçekten hiç kimsem yok doluyorum bazı zamanlar o yüzden

sayee benim için bırakın bulaşık yıkamayı kumandayı yerden alsa inanın benim yüzüm hemen güler ama gerçekten benim için yaptığını bilsem sıkıntı şu ki adam sadece kendi ve oğlu için yaşıyor ben de işte evde takılıyorum gibi bir durum oluşuyor umarım çözerim en kısa zamanda

ayssse Açık iletişim çok önemli ilişkilerde.Ne hissettiğinizi açıkça anlatmadan maalesef çözüme ulaşamazsınız.
            İki kahve yapın ve eşinizle sorunlarınızı karşınıza alın,konuşun.Konuşmaktan korkmayın 😊

sayee son yaşadığım kırgınlığım da geçsin hemen yapıcam iki kahve o zaman deneyelim bakalım konuşmayı

ayssse Gönlünüzün ferahlaması ve tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle 🌺

sayee güzel dilekler duymak çok güzel Amin inşaAllah 🥰

ayssse erkekler çekçeli araba gibiler kuzum arada ileri gitmesi için geri çekmek gerekiyor işte bu noktada duygularımızı açık ifade etmemiz gerekiyor bende senin gibi söylemek isteyipte söyleyemediğim şeyler olunca duygu yoğunluğundan bastırılmışlıktan ağlamaya başlardım 32 yaşındayım ancak sinirlenince ağlamaya kadar törpüleyebildim bu huyumu

ayssse ondan ilgi beklemiyormuş gibi yapın. Bir arkadaşınızı iyi anlaştığınız kafa dengi arkadaşlarınızı arayın konuşun. Kitap okuyun size gelip konuşmak isterse bazen dinleyin bazen de işim var bitsin konuşalım deyin. Yani şöyle düşünün oğlunuz hep sizin ile oynamak için can atsa ondan sıkılırsınız. Gönlü olsun diye oynarsınız

ayssse
                  Canım benim senin bu şekilde düşündüğünü eşin biliyor mu? Evliliğin temelinde iletişim de çok önemli. Belki eşine göre her şey çok güzel ilerliyordur, farkında değildir senin bu şekilde düşündüğünün.
                  Öncelikle duygularında eşine karşı şeffaf olmalı her şeyi rahat bir şekilde konuşmalısın

Aslında çok kez konuştum ama duygularımı ifade etmekten çok yaptığı yanlışlar hakkında konuşmuştum belki de tamamen duygularımı dile getirmem gerekiyor ve fedakar olma konusunu ben çok abarttığımı düşünüyorum ona karşı her zaman vaktim ve sabrım var belki de biraz kendi kendime vakit geçirmeliyim

ayssse
                    Bence de öyle duygularını, neler hissettiklerini, düşündüklerini dile getirmelisin. Çünkü eşinle konuştuğun konu ile bu konu farklı şeyler. Maalesef biz kadınlar fedakarlık konusunda erkeklerden daha baskın oluyoruz ama evlilik iki kişinin yürüttüğü bir ilişki iki tarafta fedakarlık yapmalı..
                    Eğer eşinin üzerine çok düştüğünü düşünüyorsan biraz kendini geri Çek. Sürekli eşini düşünme mesela, her şeyi kafana takmamaya çalış. Kendini rahatlatmaya çalış.
                    Ama dediğim gibi duyguların konusunda eşine şeffaf ol.. 😊

ayssse ayni durumdayiz acik acik yuzune neler söylüyorum ama hala anlamiyo hala bi gelisme yok

ayssse
                      @Askkadini
                      kitap okumayı seviyorsanız Dr. Serkan Karaismailoğlunun kadın beyni - erkek beyni kitabını okumanızı önereceğim.