Miniko2023 aşırı haklısın. Ben sezaryen doğum yaptım. Hastanede hasta bakıcılardan rica ettim her şeyi. Annem ve kayınvalidem vardı oysa ki. Yengelerim, arkadaşlarım falan da vardı beni öyle hatırlasınlar istemedim. Eve geldik, kayınvalidem istersen ben banyo yaparken yardımcı olayım dedi. Asla kabul etmedim. Halbuki zaruri bir durum ağrım olsaydı belki mecbur kalacaktım ama hep kendim giyindim, soyundum. Çok şükür hemen iyileştim ama bu geçici bir süreç, neden benim vücudumu görsünler? Şu an maalesef emziremiyorum ama emzirirken de bebeğimi alıp başka odaya giderdim. Kadın kadınayız diye emzirmedim. Ha odaya dalıyorlardı ama hemen örtüyle kapatıyordum. Yani hamile arkadaşım bi kere yeşil akıntım var kaşıntım var demişti. Direkt gözümde canlandı çünkü her hamile yaşıyor neredeyse. Doktoruna sorsana yani ben ne yapabilirim ki. Of ben biraz takıntılıyım zaten çocukluğumdan beri. Eliyle bana bana yemek yiyeni bile görünce midem bulanır. Çayı hüüüüpp diye içen, ağzını mıç mıç yapan. Düşün ne kadar zorlanıyorum 😂😂