mahidevran kukuliiiii Bizde aslan terazi🤣 ben şimdikik anlaşıyorum ama o daha baskın aslan burcundan dolayı
binnurcam dbk50 ben aslan burcuyum eşim boğa 💥 Çok zıt değiliz birbirmize açık açık neyi istediğimizi söyler şekilleniriz 💃
Sevde_20 dbk50 kocam akrep ben kova ten uyumumuz süper 💥💋cok sert sever öyle ki spiral kaydı 😅😅 neyse bu konuya girmicem 😅😅 baya sert sever bende sekste değişik şeylere açığım bazen beni baglar bazen kucakta ister oralı cok severim erkeğin dominant olması bile orgazm olmam için yeterlidir.onu bastan çıkaranbi fahise gibi yalarım mest olur kendinden gecer ay neyse cok detay verdim iyi geceler 🤭🤭.
demoloji dbk50 Eşim balık ben kovayım genelde ikimizde yeniliklere açık fantezi dünyası geniş insanlarızdır 😂 bazen o daha istekli oluyor bazen ben çok değişiyor bu ama değişmeyen tek şey şükürler olsun ki bizim her seferinde aynı heyecanımız ❤️🔥💞
bukii27 dbk50 Ben başak eşim yengeç Öyle çok ilgilenmem burçlarla vs ama eşim bana göre daha istekli daha libidosu yüksek ben biraz daha geriden gelenim
Coolness dbk50 Az çok astroloji bilenler bilir, güneş burçlarının tek başına aslında anlamı yok sinastri ve kompozit haritalarında. Önemli olan güneş venüs yükselen açıları. Benim güneş başak, eşimin yükselen ve venüs başak. Uyum budur 🤩