enerciiiii dbk50 eşim boğa öküzlüģü ordan geliyor olabilir ben başak yatakta iyiyiz birbirimizi tamamlıyoruz 😅🤣
Elisam2022 Ben akrep eşim terazi. Akrep burcunu bilen bilir, ateşli, isveli cilveli ne ararsan mevcut. Eşimin de benden kalır yanı yok ama bir akrep değil doğrusu 😛🤣
sadbarbie enerciiiii tersiz 😂 ben eğlenceli çocuk gibi rahat 😌 eşim sinirli asık surat tabi dışarıda pek öyle değil de neyseeee 😬😬😬 bazen bana uyuyor çocuk gibi olur ama dışarıda misafirlikte hep ağır abiiii yatakta o iştahlı ben iştahsız 😂😂 ne bileyim bazen bana uyar galiba moreline bağlı 😌 ya siz
enerciiiii sadbarbie evet gerçekten aynı ben onunla hep çocuk gibi olmak istiyorum o bazen oluyor bazen olmuyor dışarıda bazen aģir abi bazen kardeşleriyle gülüp sakalasiyor tuhafıma gidiyor benle de yapiyor tabi hani hiç yapmıyor demiyorum yatakta genelde o iştahlı ben ara sıra keyfi yerinde olsa Bi dediğimi 2 etmez keyfini yerine getiren şey de belli zaten
enerciiiii sadbarbie mesela ben birsey söylersem kolay kolay kabullenmez Slinda kabullendir de etmek istemez ve bana yansıtmaz herseyi abartır
sadbarbie enerciiiii evet bak mesela diyelim eve geç geldi dışarıdan ben sesimi çıkartmam onu beklerim beklerken oyun oynarım sen beni değil oyun oynamak için bekledin der işte beni görür görmez oyunu bırak der ama beyfendi geç saatte gelmesi sorun değil benim sürat yapmam gerekirken o yapar birde çok tripli çabuk alınıyor
enerciiiii sadbarbie geçen şey dedim ben adet olunca sende oluyorsun galiba bu aralar baya tripliydi kızdım valla geçen noluyor sana dedim erkegin trio atmasını da sende gördüm benden daha çok trio atiyorsun bu n3 böyle kız gibi herseye trip atiyorsun diye ben durup durup sert bi sekilde uyarınca kafası alıyor biraz sanki biraz düzeldi bakicaz artik
enerciiiii sadbarbie geçen akşam yapcaz dedik buda kendini hazırlamış beyefendi benden de meyve hazirlamami ona ayrı hazirlanmami kızı uyutmami bekliyormuş 😅😅 hiç birini yapmayınca gidip üstünü değişti yani tişört falan giyinmisti gidip değiştirmiş sweat giymis keyfin bilir dedim bütün gece trip attı 😅😅
sadbarbie enerciiiii aynısını bende yaptım avrat gibi trip atıyorsun dedim benim atmam gerekiyor sen atıyorsun dedim bunu trip atsam o bana atıyor ben neye trip attığımı unutuyorum 😂