Susunbebekuyuyo kizsidikaa 5 yaş var çok fazla jenerasyon farkımız yok ikimizde gözlerinin yeşilini özledim hayalet sevgilim dönemine denk gelmişiz 😁 ben 32 eşim 37 yaşında hala evde yastık savaşı yapıyoruz saklambaç oynuyoruz deliler evi mübarek 🤣🤣
kizsidikaa Susunbebekuyuyo hayat akıllı olursan çekilmez zaten 😂bu arada o döneme gidip hiç gelmemek isterim en güzel döneme denk gelmişsiniz
Deleted33 kizsidikaa ben 32 yaşındayım eşim 28 yaşında😊 ben hep diyordum ki benden çok daha olgun biriyle evlenicem küçük olmaz falan ama nasip oldu çok şükür ki eşim de çocuksu değildir olgun yani ama zaman zaman dezavantajları da mutlaka oluyor bakış açısı farklılığı oluyor düşünce yapısı falan yani bu yaşla alakalı mıdır bilmiyorum tabi.
kizsidikaa HurremSultan var ya erkeklerin her şeyi kadınlardan beter tribi,sendromu,hastalığı yok böyle bir kaprisler, nazlar ohoo biz hasta olmayalim diye dua ediyoruz çocuklar ne olacak dusuncesinden 😂😂
Moonlight_ kizsidikaa 3 yas var ben 32 o 35 ama ikimizde deli doluyuz o daha agir basli bana göre ama onuda yoldan cikariyorum🤣
kukuliiiii kizsidikaa bizimde aramızda 10 yaş var ben olgun biriyim ama o sürekli tribe giriyor gibi büyük sözü dinle gibisinden 😬😬
lanjalee kizsidikaa ben 32 eşim 31 yaşında 🥰 valla benden büyük görünüyo aramızda boy farkı da fazla olduğu için mi artık bilmiyorum tipi de büyük 😊
Bosaniyorum kizsidikaa 7 yaş var ikimizde yaşımızdan kük gösteririz bana öğrenci misin diyen oluyor 🤣 ben onunla dalga geçiyorum yaşlı moruk derim o çok geçmişten şarkı film falan bilir benim yaşım yetmez geldin 70 yaşına seninde işin zor derim🤣