- Düzenlendi
İyi günler kızlar ben adet olunca çok bi zevk alıyorum bilmiyorum çok fazla cinsel istek oluyor normal zamanda çok istek yok ilişkiye girmeden sevismek haram mi adetlikten
İyi günler kızlar ben adet olunca çok bi zevk alıyorum bilmiyorum çok fazla cinsel istek oluyor normal zamanda çok istek yok ilişkiye girmeden sevismek haram mi adetlikten
Haram diye biliyorum ki haram olmasa bile sağlık açısından hiç sağlıklı değil neden derseniz çünkü enfeksiyon olabilirsiniz mikrop kapabilirsiniz
Gulay11 ilişkiye girmeden sevisme olabilir o bölgeye dokunmayın yeter ilişki hem haram hem de sağlıksız zaten. Sizin gibi ben de regl in ilk başları değil ama böyle düzelmeye yakın libido uçuyo niye bilmiyorum yani ama nefsime hakim oluyorum sevisme olsa bile biseyler yaşamadan yapmak zulüm gibi oluyor sonuçsuz 😂😂😂
zehra_45 ilişkiye girmeden sevişmek haram mı bilmiyordum🫣 sevişip oral yapmışlığım vardı ama ilişki asla yaşamadım
Senanur-35 ilişkiye girmeden sevişmek haram değil adetliyken ilişkiye girmek haram 😌
Gulay11 kusura bakma canım da seks olmadan sevişmenin ne anlamı var ya😂
Gulay11 sevismek daha kötü bence ozaman dahada tavan olcaksin 😅
Gulay11
Sevişmenin sonunda kesin seks de olacağı için şevişmek tehlikeli bir durum, sevişip tamam buraya kadar ilişki yok diyeceğinizi pek sanmam 🙂
rumeysayur1408 Anladım teşekkürler 🌸
Senanur-35 eşinizle öpüşüp sevişebilirisniz haram falan değil, vajina ve penisi buluşturmayın yeter 😀
MedavikPastam ben en çok sevişme de zevk alıyorum 😂
Findukkk asddffh yok kız iğrenir benim adam zaten buluşturmaz. En önemlisi de haram olması bizim için önemli
Senanur-35 ayy benim arkadasim anlatmisti tam Sex sirasinda adet olmus bi bakmislar her yer kan icinde😂😂😂😂😂
Moonlight_ aynısı benim başıma geldi tam ilişkinin dorugundayız kan geldi kocam hemen bıraktı yarıda kaldık
Edademircan onlar sonunda görmüs yine isleri bitmis.. seninki daha kötüymüs yaaa yarida kalmasi cok fena bir durum🫤
Moonlight_ evet malesef