İyi günler kızlar ben adet olunca çok bi zevk alıyorum bilmiyorum çok fazla cinsel istek oluyor normal zamanda çok istek yok ilişkiye girmeden sevismek haram mi adetlikten

Gulay11 ilişkiye girmeden sevisme olabilir o bölgeye dokunmayın yeter ilişki hem haram hem de sağlıksız zaten. Sizin gibi ben de regl in ilk başları değil ama böyle düzelmeye yakın libido uçuyo niye bilmiyorum yani ama nefsime hakim oluyorum sevisme olsa bile biseyler yaşamadan yapmak zulüm gibi oluyor sonuçsuz 😂😂😂

@Gulay11 yasak ya ondan 😀sevişmek yada eşini tatmin etmek haram değil diye duymuştum ama bir arastirin ilişki zaten olmaz

Gulay11
      Sevişmenin sonunda kesin seks de olacağı için şevişmek tehlikeli bir durum, sevişip tamam buraya kadar ilişki yok diyeceğinizi pek sanmam 🙂

zehra_45 ha öyle mi bilmiyordum ben ilişkiye girmek haram sanıyordum

Artemis_ bende hem saglık hemde din asınından temiz değil 😂

Findukkk asddffh yok kız iğrenir benim adam zaten buluşturmaz. En önemlisi de haram olması bizim için önemli

Senanur-35 ayy benim arkadasim anlatmisti tam Sex sirasinda adet olmus bi bakmislar her yer kan icinde😂😂😂😂😂

Moonlight_ aynısı benim başıma geldi tam ilişkinin dorugundayız kan geldi kocam hemen bıraktı yarıda kaldık

Edademircan onlar sonunda görmüs yine isleri bitmis.. seninki daha kötüymüs yaaa yarida kalmasi cok fena bir durum🫤