kizlar bugun bebegim yataktan düştü benim hatamdi o kadar içim sizliyo ki anlatamam simdi hastaneye goturuyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin lutfen
bebegim yataktan düştü
bu durumu yasayan var mi kendi kendimi yicem simdi naptiniz acaba ben gozlemliyorum 45 dk once dustu suan cok sukur biseyi yok gibi kustu ama mama yedirmistim ondan mi acaba bilmiyorum her mamadan sonra kusar cunku insallah ondandir
atss0000 sakin kal öncelikle hemen hemen hepimizin başına geliyor 🥹 fışkırır tarzda kusma çok fazla uyku hali gözlerde kayma yoksa sıkıntı yok Şuan ama 24 saat takip etmelisin . Çok yüksekten mi düştü
- Düzenlendi
Aselparlaa ay cok teşekkür ederim suan uyku hali var ama 9 da kalkmisti hic uyutmadim 2 saatte 1 uyku saati yani insallah ondandir cok teşekkür ederim 🙏🌸 yani bi 50-60 cm vardi sanki
atss0000 telaşlanma Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah doktora gitmen çok iyi olmuş
atss0000 geçenlerde bir doktorun videosunu izlemiştim 50 cm olan yerlerde çok çok nadir diyor mermer ve taş olmadıkça korkulacak birşey olmaz genelde diyor. Bende kızımı o yükseklikteki kanepeden düşürmüştüm uyurken öyle araştırıp bulmuştum
Susunbebekuyuyo teşekkür ederim gittim geldim film cekildi korkulcak bisey yok dedi 12 saat gozetim altinda tut dedi cok teşekkür ederim ♥️
Aselparlaa cok teşekkür ederim icimi rahatlattiniz bende goturdum doktora doktor dedi korkulcak bisey yok sen yinede 12 saat gozlemle dedi, tekrar cok sagolun🌸
atss0000 bebegin ne kadarlik merak etme bisey olmaz benim kizimda gozumun onunde koltuktan dustu 5 aylikken bi an gozumu cevirdim sadece yengeme anlattim 6 cocugu var diyoki benim cocuklarim cok dustu beşikten o bediklerde yuksekti hatırlıyorum diyo elimle tutup alip emzirip bırakiyodum yani o cocuklara bisey olmadiysa bizimkilerefe olmaz 😅
atss0000 kafasını vurdu mu
Medusa benimkide yeni oturduğunda düştü geriye . Kafası burdu. Reflü olduğu için fışkırarak kustu ben hemen götürdüm tabi ama bir şey çıkmadı çok şükür
Cicekliperde goremedim vurup vurmadigini ama telaslandim hemen goturdum cok sukur biseyi yokmus, teşekkür ederim size de gecmis olsun bidaha yasamayin insallah♥️
atss0000 sakin ol canim herkesin basina gelebilir böyle seyler benimkide yataktan düsmüstü malesef hepimiz insaniz 🫶🏼
Kusmasi fiskirma seklinde degilse göz kaymasi yoksa nesneyi takip ediyorsa korkma takipte kal yinede ve en az 3 saat bebegini uyutma dicem ama süresi dolmus zaten cok gecmis olsun🌸 bidaha yasanmaz insallah❤️
Moonlight_ cok teşekkür ederim size de cok gecmis olsun goturdum cok sukur biseyi yokmus, amin insallah tekrardan cok sagolun♥️