rihannaa Ben şimdiye kadar gillette venüs 5 bıçaklı olanı kullanıyordum şimdi boykot olduğu için farklı marka arayışına girdim varmı kullanıp memnun olduğunuz çok bıçaklı modeller markalar 🤔
Moonlight_ rihannaa bende onu kullandim bide wilkinson quattro 4 bicakli. En son Lazerle kökten kurtuldum
MedavikPastam rihannaa gillete venüsün üzerine yok malesef. Epilasyon etkisi yaratıyor. Benim bacaklarımdakı tüyleri bile azalttı ayda 2 kere çıkıyor o derece.
rihannaa Moonlight_ ah ah kıllarım koyu olsa bi dk beklemem giderim de cihaz görmez diyorlar 😒 Kıl tüy meselelerini düşünmeden yaşamak ne güzel olurdu…
rihannaa MedavikPastam bende sadece onu kullanıyordum da işte artık alamam denicez bakalım başka markalararı bitane 5 bıçaklı buldum trendyolda onu denicem artık
Moonlight_ rihannaa evet acik renkte öyle bir sorun olabilir cidden ben cok rahatladim komple vücuduma yaptirdim hic dert tasa kalmadi 💃🏻🤣
rihannaa Sinee_ ay bütün gün sürer öyle 😂😂 denedim bir kere çok zor belki ağda yapan biri sonrasında kolay yapar 🥲
Yatassayalatassa1 rihannaa demir olup başları değişenler var ya onlardan kullanıyorum adını tam hatırlayamadım